AcasăNewsCum devii milionar

Cum devii milionar

Drumul de la o viata anosta la una de vis presupune multe sacrificii si planuri precise

Multi oameni viseaza sa traiasca pe picior mare, asemeni milionarilor. Mult mai putini si stiu ce e de facut pentru asta. Iata cum poti deveni milionar in cinci pasi simpli.

Drumul de la o viata anosta la una de vis presupune multe sacrificii si planuri precise

Gandeste pe termen lung – Fa-ti un plan de bataie pe cel putin 5-10 ani. Fiecare decizie a ta, actuala, poate avea o influenta semnificativa pentru viitor. Cei mai multi oameni se opresc doar la stadiul de dorinta, iar atunci cand inceteaza sa viseze se intorc in viata anosta de zi cu zi.

Transforma-ti visurile in planuri – Odata suprimate, visele devin, din planuri virtuale, evenimente reale, pe care trebuie sa le indeplinesti, pana la o anumita data, zi sau an. De exemplu, spune-ti ca iti vei cumpara un avion in 7-10 ani. Acest lucru te va motiva pe mai departe.

Economiseste – Este indicat sa pui deoparte cat mai multi bani, pentru eventuale „zile negre”. Cea mai buna optiune este sa gasesti modalitati alternative de a castiga bani. Pune-ti banii deoparte si plaseaza-i in cele mai eficiente depozite bancare care exista pe piata.

Afla cat costa sa-ti indeplinesti visul – Mai mult de 95 la suta dintre oameni doar viseaza, fara a face nimic palpabil. De exemplu, visezi sa-ti cumperi o masina BMW Seria 5, dar te-ai convins ca nu ai bani sa-ti permiti un asemenea lux. Ai verificat macar cat costa? Trebuie sa stii cat costa visul tau.

Nu uita valoarea banilor – Adevaratii milionari, care si-au castigat banii in mod cinstit, nu-si permit niciodata sa sara calul. La noi, unii isi cumpara Bentley si apoi incearca sa-l echipeze cu instalatie de GPL, pentru ca nu mai au bani de benzina. Un contraexemplu este cel al fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg care de-abia acum si-a cumprat o casa. A preferat sa stea cu chirie, intre timp, investind banii in diverse afaceri profitabile.

author avatar
Andrei Ispas
570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger