AcasăNewsCum circula mijloacele RATB in noaptea de Revelion, dar si pe 1...

Cum circula mijloacele RATB in noaptea de Revelion, dar si pe 1 si 2 ianuarie 2016

Cum nu toata lumea are permis de conducere sau masina la dispozitie, iar ideea de taxi nu e intotdeauna la indemana, o varianta utila ramane transportul in comun.

Si avand in vedere ca pana la Revelion mai sunt foarte putine zile, in cazul in care va faceti planuri cum sa ajungeti in seara de Anul Nou la o petrecere, sau, dimpotriva, va ganditi deja cum va intoarceti acasa de la cheful din noaptea dintre ani, aflati ca in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie 2016 circula mai multe mijloace de transport, respectiv autobuzele de pe 16 linii, dar si doua de tramvaie.

Mai precis, vor iesi pe parcurs -pe toata durata noptii de joi spre vineri- autobuzele care merg catre zona centrala a Capitalei-  N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119, N121, dar si doua tramvaie pe care foarte multi locuitori ai Capitalei le folosesc pe tot parcursul anului – 1  si 41 (cunoscut drept ‘metroul usor’).

In timp ce tramvaiele liniei 1 vor parcurge urmatorul traseu – Str. Sura Mare, Sos. Giurgiului, Piata Eroii Revolutiei, Calea Serban Voda, Bd. Gheorghe Sincai, Str. Nerva Traian, Bd. Octavian Goga, Calea Vitan, Sos. Mihai Bravu, Sos. Stefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Sos. Nicolae Titulescu, Pasaj Basarab, Sos. Orhideelor, Bd. Vasile Milea, Bd. Timisoara, Sos. Progresului, Str. Dr. Constantin Istrate, Sos. Viilor, Sos. Oltenitei, cu revenire la Str. Sura Mare, tramvaiele 41 vor circula pe ruta clasica- intre statiile Piata Presei Libere – Ghencea, pe traseul Bd. Expozitiei, Bd. Marasti, Bd. Maresal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, sos. Crangasi, Str. Virtutii, Str. Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea si retur.

Un amanunt important este acela ca, in noaptea dintre ani, autobuzele vor opri in statii la o distanta de circa 40 de minute, in timp ce tramvaiele la aproape o jumatate de ora.

Cat priveste situatia din primele doua zile ale anului viitor, mai exact despre zilele de vineri, 1 ianuarie si sabata, 2 ianuarie, RATB anunta ca vor iesi pe traseu mai putine mijloace de transport in comun, cum se intampla intr-o zi de duminica.

author avatar
Cristina Stefan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger