AcasăNewsCum au ajuns pesedistii sa regrete ”epoca Nastase”

Cum au ajuns pesedistii sa regrete ”epoca Nastase”

Pesedistii tanjesc dupa manifestarile politice organizate pe vremea lui Adrian Nastase

Desi urmeaza sa participe la cel mai mare show-ul electoral, dupa cum l-au descris organizatorii, candidatii PSD se cam jeneaza sa urce pe scena  special amenajata pentru ei pe Arena Nationala.

Pesedistii tanjesc dupa manifestarile politice organizate pe vremea lui Adrian Nastase

Luati de val si hotarati sa le faca-n ciuda pedelistilor si popularilor europeni aflati la Bucuresti, liberalii si social-democratii au pregatit un spectacol de amploare. Au inchiriat Arena Nationala si au promis ca aduc 80.000 de oameni.

Dupa ce s-au agitat atat, candidatii, cel putin cei din PSD, au inceput sa dea din colt in colt, recunoscand ca nu le place circul la care urmeaza sa participe. Mai mult, o parte dintre parlamentarii social-democrati sustineau ieri ca nici liderul lor, Victor Ponta, nu este incantat de lansarea de pe National Arena. ”Si el a spus ca este o prostie, dar nu mai are ce face”, ne-a declarat cu ales PSD. Tocand de zor ”marele eveniment”, pe social-democrati i-a apucat brusc nostalgia vremurilor  in care la butoane se afla Adrian Nastase. ”Ce lansari se faceau atunci. Elegant, la Sala Palatului. Bine, erau ele cam obosite, dar nebunia asta nu ne foloseste la nimic”, comentau pesedistii. Ca sa prinda curaj si sa se impace cu gandul ca vor face show pe Arena Nationala, alesii PSD au prospectat terenul cu prilejul meciului Romania-Olanda, care s-a desfasurat aseara.

author avatar
Adelina Ionicel
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger