Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum arata interiorul Palatului Episcopal din Oradea, dupa incendiul devastator

Cum arata interiorul Palatului Episcopal din Oradea, dupa incendiul devastator

Autor:

Urmarile flacarilor uriase care au cuprins, sambata seara, unul dintre edificiile de referinta aflate in centrul orasului Oradea, mai exact din Piata Unirii, sunt cat se poate de usor de remarcat din imaginile surprinse in interiorul Palatului Episcopal.

 

incendiu palat 3 Cum arata interiorul Palatului Episcopal din Oradea, dupa incendiul devastatorIn asteptarea rezultatelor anchetei menite sa scoata la lumina cauzele dezastrului, rastimp in care oradenii s-au mobilizat deja pentru o campanie de strangere de fonduri in vederea reconstructiei Palatului Episcopal Greco-Catolic, Prefectura Bihor a facut publice mai multe imagini din interiorul cladirii afectate de flacari. “Peste 100 pompieri militari au participat la operatiunea din seara de 25 august, cu 12 autospeciale dintre care 2 de interventie la inaltime. Curajul si promptitudinea pompierilor militari ne indatoreaza sa le multumim si sa ii felicitam. Cel mai important este ca nu au fost victime iar faptul ca s-a reusit ca un incendiu de asemenea dimensiuni sa fie izolat este exclusiv rezultatul modului exemplar in care au actionat pompierii”, se mentioneaza, intre altele, in mesajul ce insoteste postarea de pe Facebook.

incendiu palat 4 Cum arata interiorul Palatului Episcopal din Oradea, dupa incendiul devastatorincendiu palat Cum arata interiorul Palatului Episcopal din Oradea, dupa incendiul devastatorincendiu palat2 Cum arata interiorul Palatului Episcopal din Oradea, dupa incendiul devastatorSursa foto: Facebook/Institutia Prefectului Bihor    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!