AcasăNewsCum ajung interlopii romani „victime” ale talharilor

Cum ajung interlopii romani „victime” ale talharilor

Lumea interlopa din Romania este cuprinsa de febra pregatirilor. Nu a unui razboi fratricid, ci pentru a fi gata sa incaseze mari sume de bani.

Membrii calnurilor interlope romanesti de peste hotare sunt gata sa profite din plin de pe urma noilor prevederi legislative

Numai ca, de data aceasta, „malaiul” nu se mai face din comiterea a tot felul de infractiuni, ci, culmea, doar din postura de … „victime” ale unor inchipuite talharii.

Protectie impotriva infractiunilor

Comisia Europeana a propus un pachet de masuri menit sa asigure sprijin si protectie egala pentru victimele infractiunilor pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Mai mult, pe viitor  aceeasi prestigioasa institutie internationala vrea sa reglementeze dreptul la despagubire, indiferent de locul de origine sau resedinta persoanelor care sunt „tintele” talharilor. Aceasta este stirea care a aprins imaginatie frenetica a interlopilor romani, care se si pregatesc sa devalizeze bugetele guvernelor occidentale.

Englez  jefuit in Paris

Totul a pornit de la plangerea in instanta a unui turist britanic ce a fost bruscat si i-a fost furat portofelul la iesirea dintr-o statie a metroului parizian. Incapatanata, victima s-a judecat ani de zile, pana ce a obtinut dreptul la despagubiri. Pe acelasi model se bazeaza si „stranierii” romani, atata doar ca acestia vor inscena la greu puzderie de talharii. Iar cum experienta „mafiei tiganesti” in „tepuirea” pe banda rulanta a societatilor de asigurari europene cu tot felul de furturi de masini fabricate este extrem de vasta, probabil ca vor avea succes si in noile demersuri. Pentru care nu trebuie decat o victima, un agresor care sa dispara imediat si doi martori de buna credinta. Bineinteles, plus declaratia ca „bietul” turist avea asupra lui o mare suma de bani sau bijuterii de firma, ca sa creasca valoarea despagubirilor…

 

author avatar
Toni Matei
927 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger