AcasăNewsCum a strans un clan de romi 40 de milioane de dolari...

Cum a strans un clan de romi 40 de milioane de dolari vrajindu-i pe americani!

Au luat drumul Americii in anii ’80 si s-au imbogatit peste noapte din vrajitorie. Membrii clanului de romi Marks au fost arestati dupa ce au pacalit un numar mare de turisti cu „intuitii clarvazatoare”.
Nancy Marks (42 de ani) impreuna cu membrii familiei sale ii atragea pe turistii naivi care ar fi dat oricat pentru a-si afla viitorul, potrivit New York Daily News.
Victimele erau pacalite sa dea sume mari de bani si bunuri materiale, in schimbul unor simple rugaciuni pentru indepartarea blestemelor.
Agentii federali americani i-au arestat pe Nancy Marks si pe alti noua membri ai familiei sale din New York si Florida, pentru infractiuni ce duc la pedepse de 20 de ani de închisoare, inclusiv conspiratie, frauda informatica, frauda bancara si spalare de bani.
Unul dintre vecinii femeii a spus ca aceasta profita mai ales de turistii nestiutori, carora le citea viitorul in palma contra unor sume de bani. „Habar nu am cum rezulta 40 de milioane de dolari din asta”, a mai spus vecinul lui Marks.
Membrii clanului au de infruntat peste 60 de capete de acuzare, fiecare dintre ele ducand la o pedeapsa maxima de 20 de ani de inchisoare, potrivit The Miami Herald.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger