Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cum a raspuns Stanescu mesajului ca “Dragnea va fi executat pana in martie”

Cum a raspuns Stanescu mesajului ca “Dragnea va fi executat pana in martie”

Autor:

Social-democratul Stanescu a iesit pentru prima oara public, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ce mesaj a primit actualul ministru, in ceea ce il priveste pe seful sau de partid.

 

Paul Stanescu 350x207 Cum a raspuns Stanescu mesajului ca Dragnea va fi executat pana in martieFara sa spuna, in mod evident, cine anume a fost mesagerul, Paul Stanescu a redat varianta sa, pe care o considera un “atentat grav la democratie”, raportandu-l la postura sa de vicepremier. “A venit un prieten la mine, din partea unui inalt funct al statului roman, am inteles ca dl Pahontu il cheama (…) sa-mi transmita, la doua saptamani cred, dupa ce am fost numit in functia de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltarii (…) ca e foarte bine sa colaborez pentru ca o sa am protectie, pentru ca Liviu Dragnea va fi executat pana in martie, cel tarziu, si ca eventual eu as putea sa preiau si partidul chiar”, a sustinut Stanescu, miercuri, de la Parlament.

Intrebat ce intelege prin “executat”, ministrul Dezvoltarii a raspuns doar atat: “ce intelege toata lumea”. Cat priveste replica pe care social-democratul afirma ca i-a dat-o mesagerului, ea ar fi fost urmatoarea: “te rog sa-i spui ca a gresit adresa”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!