AcasăNewsCum a pus umarul Danilet la eliberarea interlopului Corduneanu

Cum a pus umarul Danilet la eliberarea interlopului Corduneanu

Cunoscutul interlop Adrian Corduneanu, zis Beleaua, a fost eliberat inainte de termen, printr-o decizie a magistratilor de la Tribunalul Cluj. Astfel, temutul interlop a iesit din penitenciar cu doi ani mai devreme decat prevedea sentinta magistratilor.

Corduneanu a fost pus in libertate prin hotararea luata de trei judecatori. Printre cei care au pus umarul la eliberarea talharului si traficantului de carne vie a fost si Vasilica Cristi Danilet, care a facut parte din completul care a dispus eliberarea. Al doilea magistrat din completul care a stabilit ca eliberarea conditionata se impune in cazul lui Corduneanu se numeste Marius Lupea.

Protestatarul judecator a zis DA

De-a lungul timpului, cei sapte frati Corduneanu au fost acuzati de trafic de femei, talharii si alte fapte cu violenta. Mai mult, in 2002, dupa ce au fost arestati, Cordunenii au pus un pret pe capul fostului procuror general, Ilie Botos. Acestia ofereau 1 milion de euro celor care s-ar fi incumetat sa-l atace pe fostul magistrat. Atunci, Cordunenii  se aflau in executarea unei pedepse de peste 10 ani. Liderul interlopilor a mai fost condamnat ulterior, pentru santaj, la aproape cinci ani de detentie. Pe baza recursului compensatoriu,  Danilet a constatat ca Beleaua s-a reabilitat. Conform documentelor, au ”rezultat 1.302 zile inchisoare castigate si executate, ce depasesc considerabil fractia legala de doua treimi necesara. Corduneanu este casatorit si are 3 copii minori ramasi in grija sotiei, iar in perioada in care a fost incarcerat a participat la nu mai putin de 44 programe educationale si 6 programe psihologice”, cum a explicat in sala de judecata, aparatorul lui Corduneanu, avocatul Alexandru Risnita. In vreme ce Judecatoria Gherla i-a respins cererea de eliberare conditionata, Adrian Corduneanu a contestat decizia tocamai la Tribunalul Cluj. Iar dosarul a ajuns pe masa lui Vasilica Cristi Danilet care a zis:”Da!”. Si apoi iar a iesit in strada la proteste. Si tot asa o tine!

author avatar
Ramona Feraru
1.697 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si daca ai doar un neuron valid iti poti da seama ca libricul asta cu mustata a primit ceva pentru lobyul facut in vederea eliberarii personajului.Sa ne asteptam ca tenia sa se umfle,macar la conturi,dupa ,sau conform cu aactivitatea prestata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger