AcasăNewsCum a incercat Duda sa traga in piept statul roman

Cum a incercat Duda sa traga in piept statul roman

Cuplul mostenitor a ajuns sa se milogeasca si la RA- APPS

Lucru intristator, se pare ca mostenitorii Regelui nu au inteles mai nimic din exemplul de modestie si demnitate care a fost, o viata intreaga, Majestatea Sa.

Cuplul mostenitor a ajuns sa se milogeasca si la RA APPS

Scriam, ieri, despre avizul negativ pe care Guvernul l-a dat in cazul Legii care atribuia Casei Regale statutul juridic de utilitate publica si despre cum ar putea influenta acesta votul din Parlament. Practic, daca se urmeaza sfatul Executivului, Casa Regala ramane fara banii de la stat pentru staff-ul considerat indispensabil pentru functionarea ei, dar si fara principala sa resedinta, Palatul Elisabeta. Premierul Tudose a precizat ca Familia Regala ar putea inchiria acest Palat. Dar, ce sa vezi, mare surpriza. Se pare ca ideea a suras cuplului mostenitor care ar fi cerut prin interpusi ca RA-APPS sa „ii mai lase sa stea un an”, gratuit, se intelege, dupa care principesa Margareta si Radu Duda ar fi comunicat dat se baga la inchiriat pe mai departe sau nu. Cand ai o avere estimata la mai mult de 60 de milioane de euro pare cam jenant sa te milogesti pentru inca un an  de stat moca, de parca ai fi un amarat de somer. Daca stau prost cu banii, Radu Duda se poate intoarce oricand la prima sa mare iubire, actoria. Asa face si el un ban, si are si lumea unde sa mearga sa-l huiduie ca la carte, poate chiar sa adauge un ou sau o rosie. Pe de alta parte, cand a fost vorba pe invers, adica, atunci cand a expirat contractul de la Peles, Casa Regala a ridicat chiria pe care o voia de la stat de la 5.000 de euro la 50.000 de euro pe an, fara sa clipeasca. Atunci de ce ar trebui sa fie mai milos statul cu Familia Regala, daca reciproca nu a fost valabila? Revenind, insa, la averea de care scriam mai sus, chiar nu isi poate plati nimic? Nici angajatii, nici chiria, nimic, nimic? Intreb pentru ca nu nu stim prin ce momente de groaza ar putea trece Radu Duda daca nu i se va lasa garda de SPP-isi cu care s-a obisnuit sa mearga pretutindeni. Va fi o drama cu nu s-a mai vazut de la „Apus de soare”, incoace. Duda fara garda care nici nu moare, nici nu se preda, dar se retrage la cazarma. Cu Calboreanu in rolul principal…

author avatar
Andrei Coman
3.499 afisari

3 COMENTARII

  1. Actorasul si-a jucat pana acum foarte bine rolul,a caricaturizat monarhia,ba l-a mai bagat si pe frate-sau in scena.
    Cocoana Margareta,ca de fapt toate „vlastarele regale”au in gena fanariota praduiala
    si imbogatirea,placinta retrocedarilor oferita pe tava de comunistii republicani le-a
    venit la timpul potrivit,Tariceanu a cam intarziat cu nemernica lui propunere asa ca ramane de vazut daca „tovarasii”princepelui de mucava il vor ajuta pentru realizarea nemeritatelor
    pretentii.
    Regalitatea se defineste prin simbol si ritual,acesti paraziti sociali cu pretentii,nonvalori oportuniste, invocand drepturi dinastice nu fac altceva decat sa murdareasca valoarea istorica reala a monarhiei antebelice din Romania.

  2. Duda isi joaca rolul foarte bine, de a compromite ideea de regalitate. SPP e pus de aia care l-au infiltrat in familia regala .Credeti ca acei securisti comunisti erau prosti. Au prevazut totul inca inainte de 1989.Chiar cu participarea la alegerile prezidentiale si retragerea a facut parte din acet joc de sah. Am impresia ca acum o grupare securistica ar sustine ideea de regalitate,alta merge pe republica. Ca de obicei, la noi, tara este divizata.

  3. cum a putut fata regelui sa fie atit de proasta sa se marite cu un securist infiltrat sa o invete limba romana

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger