AcasăNewsCum a comentat Iohannis absenta ALDE de la discutiile de la Cotroceni

Cum a comentat Iohannis absenta ALDE de la discutiile de la Cotroceni

Iesirile golanesti ale presedintelui au la baza frica de a pierde totul

Din cele doua delegatii asteptate la consultarile de vineri, de la Cotroceni, doar una a mers la discutiile cu Klaus Iohannis.

Iohannis a stat de vorba doar cu delegatia PSD, din care au facut parte deputatul Eugen Nicolicea si doi fosti detinuti politic. Lucru pe care nu l-a trecut cu vederea in momentul in care a iesit in fata presei pentru a anunta, intre altele, ca e de parere ca „justitia a ajuns in situatia in care este acum din vina PSD” si ca „PSD da un asalt asupra justitiei constant, intens, de la inceputul mandatului” lor.
Dupa cum era de asteptat, presedintele n-a vazut cu ochi buni lipsa formatiunii lui Calin Popescu Tariceanu de la discutiile programate pentru vineri la pranz. „Ar fi trebuit, tot astazi, sa participe la consultari si ALDE, reprezentantii ALDE. Ei n-au venit. ALDE nu este interesat de un dialog cu Presedintele Romaniei, ALDE nu este preocupat nici de situatia justitiei din Romania”, considera Iohannis.

E de mentionat faptul ca Tariceanu anuntase inca de acum cateva zile ca partidul sau nu va merge la discutiile pe justitie de la Cotroceni, cata vreme presedintele nu ia atitudine fatade acuzatiile aduse procurorului general, in privinta liberarii unui fost detinut politic.

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger