Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cultura abandonului in tara justitiei oarbe

Cultura abandonului in tara justitiei oarbe

Autor:

Nu mai auzisem de multisor despre situatia ingrijoratoare a sistemului judiciar din Romania si parca mi se facuse dor, serios! Noroc cu Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, sa traiti, bosilor!, ca a mazgalit ea o delatiune mica, a pus-o de-un sifonache la Colegiul Consiliului Consultativ al Judecatorilor Europeni, ca altfel era mare plictiseala pe aici!

 

justitia oarba Cultura abandonului in tara justitiei oarbeAi nostri, respectand buna traditie damboviteana, s-au dus cu para la „Bruxelles”, precum boierii odinioara la ‘nalta Poarta, si au deversat rauri de mizerii; ca Pesedeu’ face si drege, ca Liviu nu-i lasa in pace, iar Viorica e fricoasa, ca ne ucide coruptia pe toti pana la ultimul, ma rog, o ciorba de ciolosisme stricata. Sunt doar curios daca dragutii magistrati din AFJR au mazgalit in scrisoarea lor si despre judecatorul de la Galati care i-a redus pedeapsa „smecherului cu Audi”, cum e cunoscut violatorul Mucea, cel care a fortat o copila de 14 ani sa-i faca sex oral, lovind-o in mod repetat. Tot „ciuma rosie” l-a obligat pe onorabilul justitiar sa fie ingaduitor cu violatorii, corect? Asa-i ca Dragnea v-a fortat sa inchideti ochii si in cazul celor 7 tineri care au abuzat sexual o pustoaica de 14 ani intr-un cimitir? Revenind, ati anuntat, cumva, la forurile superioare din Occident despre hotararile colegilor vostri, domnilor judecatori? N-ati mai avut hartie? Si nici pasta la pix?

Din raspunsul Colegiului Consiliului Consultativ al Judecatorilor Europeni aflam ca distinsii magistrati francezi, nemti, italieni, austrieci, musai ceva olandezi si cati altii or mai trage mata de coada pe acolo „achieseaza la ingrijorarile exprimate de AFJR cu privire la independenta judecatorilor romani si adoptarea modificarilor aduse celor trei legi ale justitiei”. Printre recomandarile transmise de Colegiul CCJE se numara si urmatoarea: „(…) excluderea membrilor societatii civile de la toate sedintele sectiilor – entitati decizionale distincte potrivit noilor modificari aduse legilor justitiei – contravine standardelor europene”. Pai, domnii din Colegiul CCJE ar primi la sedintele lor un Badita ca al nostru, cu mararul la vedere si mamaliga intre dinti?! Sau o Angi crizata? Auzi, cica se recomanda „reconsiderarea rolului limitat pe care reprezentantii societatii civile il au in prezent”! Un cuvant si despre raspunderea magistratilor? Nu! Ceva de inamovibilitatea judecatorilor? Nu! Dar pensii speciale, vrem, nu-i asa?!


1 Comentariu la Cultura abandonului in tara justitiei oarbe

  1. Dacă aveam oameni ca Pacepa comunismul tinea 5 ani 1945-1950 +

    Ei vrea sa nu-i vad si sa tac.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!