Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Culoarea anului 2019

Culoarea anului 2019

Autor:

Este Living Coral, un portocaliu-piersica, cu irizatii aurii, care inspira optimism. Culoarea anului este aleasa de Pantone, specializata in lacuri si vopsele, companie care, incepand din 2000 dezvaluie in fiecare an nuanta sau culoarea care va fi favorizata in urmatoarele 12 luni in industriile modei, obiectelor decorative si produselor cosmetice.

 

culoare 2 Culoarea anului 2019Spre deosebire de anul trecut, cand a fost aleasa o nuanta intunecata de UltraViolet, „Influenta de anul acesta a fost mediul inconjurator”, a explicat Laurie Pressman, vicepresedinte al unei unitati Pantone. „Am avut in minte frumusetea pe care o vedem in natura si importanta ocrotirii mediului.

culoare Culoarea anului 2019

Expertii s-au inspirat de nuantele din ocean

Ganditi-va la recifele de corali care adapostesc si sustin viata marina si iata ca incep sa dispara. Este o reflectie a ceea ce se intampla. Este un simbol a ceea ce se intampla in cultura la un moment dat”. Pressman a precizat ca nuanta a aparut deja pe podiumurile de moda, mobila, branding corporatist si la nivel online inca din 2018. “Culoarea este o lentila prin care traim realitatile noastre naturale si digitale, si acest lucru este valabil mai ales pentru Living Coral. Consumatorii doresc interaxiune umana, conexiune sociala si intimitate, iar aceasta nuanta atinge o coarda sensibila pentru a inspira aceste lucruri”, a adaugat Leatrice Eiseman, CEO al Institutului Pantene Color.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!