AcasăNewsCulmea politicii dragniste: Sa maresti salariile si pensiile si sa te...

Culmea politicii dragniste: Sa maresti salariile si pensiile si sa te injure toata tara!

„Avertizez Guvernul sa  nu emita…”. Hopa, si-a facut curaj presedintele sa fie si el politician, desi parca ne-ar vine a crede ca l-au intors altii cu cheita! Nici nu mai conteaza, banda oricum reda aceeasi melodie depasita de vremuri si asteptari – PSD e raul absolut, cu o alta guvernare in tara ar curge lapte si miere, mergea si baba la razboi daca avea un. Hapciu, ca pomenim de razboi si-l avem in tabara cealalta pe Liviu Dragnea, fie cel mai mare strateg de pe meleagurile dambovitene, fie cel mai mare las din istorie!

Oricum o fi, Dragnea dovedeste ca-i un bun incasator. Chiar excelent, zic apropiatii, si ei uimiti de rezistenta sefului celui mai mare partid din Romania. Pai, la atatea gafe facute de Iohannis, „Livas” a raspuns cu un fair-play neintalnit nici la marii campioni din tenis, cand, firesc ar fi fost sa-l execute politic pe chiriasul cu viza de flotant de la Cotroceni! Acum, la mijloc ori este vreo strategie de adormire a adversarului (slabe sanse si, oricum, o tactica riscanta la electoratul nostru) ori pur si simplu Dragnea interpreteaza rolul bunului samaritean! Din doua, una, dar macar sa spuna daca are vreun plan sau blat.

Cand nu tace, Iohannis boceste

Fara nicio realizare in acest mandat, Klaus Iohannis dovedeste neputinta politica ori de cate ori deschide gura. E drept, o face rar si cu dificultate, iar de fiecare data boceste la catafalcul globalismului neacceptat de societatea romaneasca.

Discursul sau nu are alta substanta decat critica la adresa PSD. Din acest punct de vedere, e un rival usor de combatut, numai sa aiba cine o face. Asa cum, pe vremuri, un Adrian Nastase, Dan Ioan Popescu, Hrebenciuc sau Miron Mitrea puneau la punct pe oricine ataca social-democratia, la fel trebuiau sa procedeze si epigonii de azi. Combatut pe toate canalele (subiecte destule, de la mandatul de sforaiala pana la fuga de justitie in dosarele deschise pe numele sau), Klaus Werner si-ar fi vazut pana la urma lungul nasului si, mai important de atat, n-ar mai fi ajuns un presedinte incurca-lume.

PSD a dat, poporul a luat, altul este laudat

Lideri lipsiti de curaj, pesedistii de acum se poarta cu manusi cu presedintele-problema, de a ajuns electoratul social-democrat sa vada aranjamente pe axa Victoriei – Cotroceni.

Cum altfel sa iti explici situatia in care a ajuns Liviu Dragnea – le-a marit lefurile si pensiile romanilor si va pleca de la guvernare injurat de o tara intreaga!? Strategy my ass, cum ar zice americanii.

Slab de inger, n-a stiut cand si cum sa-l faca KO pe Iohannis, iar la alegerile prezidentiale va semna decontul. In loc sa-si promoveze oamenii care chiar au miscat lucrurile in ministerele pe care le-au condus, Dragnea pe unii i-a matrasit (cazul Olguta Vasilescu), iar pe altii i-a lasat prada haitasilor din presa (Petre Daea), totul cu o usurinta de sinucigas.

Si daca PSD a dat, iar poporul a luat, cine trebuie laudat? In Romania ignoranta si fatarnica, evident ca profesorul care din meditatii si-a ridicat un adevarat complex rezidential.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
686 afisari

5 COMENTARII

  1. Asa o fi,insa il injura pentru ca nu a facut dreptate pana in panzele albe,nu pentru faptele realizate in favoarea amarastenilor.Realitatea de la tara este cu totul alta,nu este injurat asa de multi,doar de cei care muncesc numai in pravaliile unde se vinde si mult alcool sau numai trascauri.

  2. Gogule!

    Dragnea a marit salariile la stat ai uitat sa precizezi! Salariile la privat au scazut sau au ramas cel mult la fel! Adica, platitorii reali de impozite sustin prin salarii marite porcii lui Orwell, asta ca sa inteleaga toti articolul tau de doi bani.

    PS. Asistatii social, cetatenii din mediul rural si aia de la stat la ora asta nu sunt pe net. Ai uitat ca nu exista wireless la stat iar abonamentul,, e scump”.

    Daca vrei ca articolele tale sa fie citite de Dragnea si electoratul lui, atunci publica si tu prin Libertatea, Cancan, Infractorul, ziare care se citesc pe tren.

    • Dane, daca tu lucrezi in private si nu ti s-a marit salariul este numai din vina ta! Bine, prostii asta merita, deci in cazul tau s-a facut o dreptate.

  3. Cezarica ,pe Olgutza nu a matrasit-o Dragnia asa cum minti in articol, ci a vrut sa o puna la min.Transporturi sa faca treaba buna ,dar nu a fost de acord-ILEGAL!-safu tau ciolannis! Si in rest da! numai are cine sa-l puna la punct pe Ciolannis pt. ca statu’ paralel i-au bagat la puscarie pe aia de rspundeau la atacurile la adresa partidului social democratiei Nascase,Popescu,Mitrea,etc. Nu zic ca nevinovati! Dar cine vede ca cei care raspund atacurilor sunt matrasiti,nu mai raspund!

  4. Este înjurat de cei ce sunt stimulați să o facă.Cei ce au beneficiat de creșteri de salariu ar trebui sa fie și ei activi pe Facebook daca au anoare,daca nu să aștepte sa vina la putere actuala opoziție sa le taie din salariu pt. că spun ei”bugetul nu este sustenabilitate.Saracii pensionari pot numai la vot să-și exprime aprecierea față de partidul lui Dragnea.Si o s-o facă cu certitudine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger