AcasăNewsCu Trump, SUA risca al treilea razboi mondial

Cu Trump, SUA risca al treilea razboi mondial

Pentru Bob Corcker, America este condusa de un bufon iresponsabil

Afirmatia ii apartine influentului senator republican Bob Corker, un fost apropiat al presedintelui american. ”Casa Alba a devenit o cresa pentru adulti”,  ironizase anterior Corker.

Pentru Bob Corcker America este condusa de un bufon iresponsabil

Bob Corker este membru al Senatului Statelor Unite din ianuarie 2007. In 26 septembrie, a anuntat ca nu va mai candida pentru al treilea mandat la legislativele din noiembrie 2018. Din 2015, el este presedintele Comisiei senatoriale pentru afaceri externe, ocupand astfel un loc cheie in mai multe dosare diplomatice aflate in plina actualitate, ca Rusia si Coreea de Nord. ”Donald Trump ma ingrijoreaza” si ”ar trebui sa-i ingrijoreze pe toti cei care iubesc tara noastra”, a declarat Corker, estimand ca, odata cu amenintarile sale impotiva anumitor state, locatarul de la Casa Alba ”risca sa plaseze Statele Unite pe drumul celui de-al treilea razboi mondial”. Intr-o salva de tweet-uri, Donald Trump l-a atacat in stilu-i cunoscut pe Corker. ”Senatorul Bob Corcker m-a implorat sa il sustin pentru realegerea sa in Tennessee. Am spus NU si a renuntat (spunand ca nu poate castiga fara… sprijinul meu)”.

Bob Corker

Sau: ”Corker este responsabil pentru acordul teribil cu Iranul”, privind programul sau nuclear. ”In consecinta, ma astept ca el sa fie o voce negativa si sa se puna de-a curmezisul programului nostru. Nu avea stofa sa fie candidat”. Trump, care vorbeste de stofa ca de funie in casa spanzuratului, a reactionat astfel si dupa declaratiile lui Corker de miercuri , acesta afirmand ca, daca SUA nu se prabusesc in haos, aceasta este numai datorita secretarului de Stat Rex Tillerson, ministrului Apararii, James Mattis si secretarului general al Casei Albe, John Kelly. In august, Bob Corcker, dupa violentele rasiale din Charlottesville (Virginia), a declarat ca Donald Trump nu ” a reusit inca sa demonstreze ca are taria si competentele necesare pentru a reusi” in calitate de presedinte al Statelor Unite.

author avatar
Tudor Borcea
212 afisari

1 COMENTARIU

  1. Să-l pupe undeva pe Trump. Niște invidioși, dacă nu cumpărați de tabăra adversă, globalistă. Argumente de 2 lei, vrăjeală, minciuni. Ce e nou?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger