Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cu senilata in ajutorul oamenilor. Interventii ale salvatorilor in zone greu accesibile (VIDEO)

Cu senilata in ajutorul oamenilor. Interventii ale salvatorilor in zone greu accesibile (VIDEO)

Autor:

Nu doar ninsoarea, ci si viscolul care s-au abatut in ultimele ore asupra mai multor zone din tara au zadarnicit interventia salvatorilor. Chiar si asa, s-a reusit sa se ajunga la oamenii aflati in suferinta si care, fara ajutorul celor de la ISU, nu ar fi putut ajunge la spital, pentru ingrijirile de care aveau atat de mare nevoie.

 

interventie 169x300 Cu senilata in ajutorul oamenilor. Interventii ale salvatorilor in zone greu accesibile (VIDEO)Pompierii nu au mai tinut cont de cum arata vremea, ca e foarte frig si ca, in unele cazuri, abia puteau rezista afara cateva minute, fara sa se resimta. S-au luptat cu vantul si cu nametii pentru a le fi de ajutor copiilor sau oamenilor in toata firea care au fost in suferinta.

Miercuri, de exemplu, s-a intervenit cu senilata in comuna Stefan Voda, pentru preluarea unei mamici si a unui copilas de circa un an, care avea febra si nevoie sa ajunga la medic. Nu fara efort, pompierii militari calaraseni i-au preluat pe cei doi.

De asemenea, pompierii constanteni, de aceasta data, au mers cu senilata pentru a prelua un pacient. Batranul locuieste in satul Ciobanita si avea probleme medicale, asa ca a fost preluat cu mijlocul de transport cu senile si transportat pana la Topraisar, de unde a fost preluat de o ambulanta si dus la spital. Dupa cum se vede din imagini, barbatul a fost dus in spate de un pompier inimos, pana la autovehiculul de mare ajutor pe timp de iarna.

O alta interventie s-a desfasurat la Tulcea, unde pompierii de la Babadag au mers cu o senilata pentru a prelua, din localitatea Salcioara, un barbat ce acuza dureri toracice.

sursa foto: facebook.com/departamenturgente, sursa video: IGSU    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!