Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cu ochii pe Guvern, pe latura de investitii publice. Iohannis: pur si simplu nu si-a facut treaba in acest an

Cu ochii pe Guvern, pe latura de investitii publice. Iohannis: pur si simplu nu si-a facut treaba in acest an

Autor:

Aflat la Goteborg, unde participa, vineri, la un summit ce are ca tema promovarea locurilor de munca echitabile si cresterii economice in Uniunea Europeana, Klaus Iohannis a facut referire si la situatia interna, in sensul in care a raspuns mai multor intrebari ce i-au fost adresate de jurnalisti.

 

klaus iohannis 350x205 Cu ochii pe Guvern, pe latura de investitii publice. Iohannis: pur si simplu nu si a facut treaba in acest anUna dintre ele a vizat anuntata cresterea economica, aspect in privinta caruia a trimis sageti clare catre Executiv, cand a atras atentia asupra capitolului de investitii in lucrari publice. “Raman la opinia mea ca o crestere bazata preponderent pe consum nu este una sustenabila. Si o spun toti specialistii in economie. Nu inseamna ca trebuie sa reducem consumul. Nu, trebuie sa avem grija si de cealalta latura – a investitiilor publice, a masurilor destinate incurajarii investitorilor. Si aici putem cu tristete sa constatam ca, cel putin partea guvernamentala pur si simplu nu si-a facut treaba in acest an. Avem foarte putini bani investiti de Guvern in lucrari publice”, considera Iohannis.


1 Comentariu la Cu ochii pe Guvern, pe latura de investitii publice. Iohannis: pur si simplu nu si-a facut treaba in acest an

  1. cobe

    DOMNUL GEAMBAS DE COPII,MAI IN TINERETE,STRANGATOR DE CASE PENTRU URMASI=IOC,OARE A UITATA CA GUVERNUL MEAU=CIOLOS,SI-A FACUT TREABA,ADICA NECESITATILE,FOARTE BINE SI CA URMARE AU RAMAS NISTE MIROSURI PESTILENTIALA PANA IN ZILELE ACTUALE SI VOR MAI RAMANE.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!