Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cu gandul la un Guvern liberal. Gorghiu: Mos Craciun poate veni in orice zi in politica romaneasca

Cu gandul la un Guvern liberal. Gorghiu: Mos Craciun poate veni in orice zi in politica romaneasca

Autor:

Facand referire la anuntata intentie a PNL-ului de a depune o motiune de cenzura la adresa actualului Cabinet, dupa modificarile aduse Codului Fiscal, Alina Gorgiu a tintu sa asigure pe toata lumea ca PNL-ul ar avea o solutie de premier, in cazul unei schimbari la Palatul Victoria.

 

alina gorghiu1 350x266 Cu gandul la un Guvern liberal. Gorghiu: Mos Craciun poate veni in orice zi in politica romaneasca“In politica e ca in viata. Surprize multe”, si-a inceput fosta sefa a PNL analiza, deunazi, la Interviurile Timisoarei.

Deputatul liberal de Timis l-a adus apoi in discutie pe batranul care aduce daruri, pe final de decembrie. “Mos Craciun poate veni in orice zi in Romania si-n politica romaneasca. Daca vine si motiunea va trece, evident ca imi doresc un Guvern liberal, cu un prim-ministru liberal, nu tehnocrat, liberal. Avem toate ingredientele pentru o guvernare sanatoasa in acest moment (…) avem un presedinte al partidului care oricand poate prelua portofoliul de prim-ministru”, a sustinut Alina Gorghiu.


2 comentarii to Cu gandul la un Guvern liberal. Gorghiu: Mos Craciun poate veni in orice zi in politica romaneasca

  1. EMIGRANTUL

    DA DA aveti toate ingredientele pentru o guvernare sanatoasa in acest moment pentru un Guvern liberal, cu un prim-ministru liberal, nu tehnocrat, liberal DACA ADAUGI SI PUTIN BORS DE TECUCI CHILOTAREASO.

  2. Avram

    Asa cu probleme penale bre?Pai l ai intrebat pe tatuca de la Cotroceni?Sau tu stii de la cei care il tin captiv pe Ioha


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!