Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cu gandul la motiunea de cenzura, liberalii au desemnat o “echipa de negociere”

Cu gandul la motiunea de cenzura, liberalii au desemnat o “echipa de negociere”

Autor:

Parlamentarii liberali nu fac un secret din captul ca vizeaza momentul oportun pentru a depune o motiune la adresa Cabinetului Dancila.

 

Raluca Turcan Narcis Pop 49 1 699x500 Cu gandul la motiunea de cenzura, liberalii au desemnat o echipa de negociere“Am luat decizia in Biroul Executiv ca pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare sa depunem o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila-Dragnea”, a transmis Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, marti, la finele sedintei conducerii formatiunii.

In acest sens, s-a aflat ca liberalii au decis sa desemneze o “echipa de negociere”, care va avea ca misiune “sa gaseasca momentul cel mai bun pentru a depune” demersul indreptat impotriva actualului Executiv, dar si sa discute “cu toti oamenii care pot sa voteze aceasta motiune de cenzura”.

“Consideram ca este vital ca aceasta motiune sa treaca de Parlamentul Romaniei. Ne exprimam speranta ca in Parlament mai exista oameni de buna-credinta si lucizi care sa inteleaga ca acest guvern este toxic (…) asadar, pana la sfarsitul acestei sesiuni speram ca Guvernul Dragnea- Dancila sa cada”, a conchis Turcan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!