AcasăNewsCu fabricuta de tigari improvizata in subsolul blocului, pana ce politia a...

Cu fabricuta de tigari improvizata in subsolul blocului, pana ce politia a intrat pe fir

Daca in subsolurile unor blocuri din Capitala se gasesc boxe in care locatarii isi inghesuie tot soiul de lucruri de care considera ca au nevoie la un moment dat, deunazi politistii bucuresteni au dat peste o adevarata fabrica ilegala de tigari, improvizata in incinta a trei incaperi aflate sub nivelul apartamentelor din cladirea respectiva.

Cel putin asta rezulta din informatiile facute publice in cursul zilei de marti, din directia Politiei Capitalei, de unde aflam ca un tanar in varsta de 37 de ani, presedinte al asociatiei de proprietari din blocul cu pricina, ar fi fost prins in flagrant chiar in timp ce ambala de zor tutun vrac, in subsolul incintei.

Barbatul fabrica tigari cu gandul sa le vanda, sustin oamenii legii, care adauga ca au gasit in subsolul respectiv o cantitate semnificativa de tutun, si anume 187 de kilograme, dar si tot soiul de ustensile utile in procesul de fabricare a tigarilor.

Pe langa faptul ca a ramas fara tigarile pregatite in subsolul-fabricuta, dar si fara adevaratul arsenal de utilaje, suspectul a fost retinut de catre oamenii legii. Conform sursei citate, in cazul de fata se fac cercetari „sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile nemarcate fiscal depasind limitele admise de lege”.

[youtube]1tm_jvkXlKw[/youtube]

foto: Politia Romana

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger