Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cu cine se culca Alina Gorghiu

Cu cine se culca Alina Gorghiu

Autor:

Liderul PNL spune ca se culca si se scoala cu gandul la alegeri. La castigarea lor mai exact, ceea ce, tinand cont de improbabilitatea evenimentului, ar da de inteles ca prima doamna liberala o tine dintr-un cosmar in altul.

 

gorghiu1 Cu cine se culca Alina Gorghiu

Împinsă de la spate de Klaus Iohannis, Alina Gorghiu visează să câstige alegerile

Concret, chestionata fiind pe tema viitorului Congres al PNL, preconizat sa aiba loc la inceputul lui 2017, Alina Gorghiu a incercat sa scape de spinoasa problema a realegerii ei in fruntea liberalilor pedaland pe un alt subiect extrem de sensibil: alegerile din 11 decembrie. Pe care, conform tuturor sondajelor si bunului simt politic, PNL le va pierde cu brio. Nu insa si in viziunea sefei PNL. ”Avem de castigat niste alegeri, iar acesta este obiectivul cu care ma trezesc dimineata, ma culc seara. Daca mai e vreunul din colegii mei care, in loc sa se ocupe de campanie, isi regleaza acum conturile pentru Congres, credeti-ma ca, daca i-as afla ideea, l-as da afara” a comentat, brava ca de obicei si aparent sigura pe sine, Alina Gorghiu.


1 Comentariu la Cu cine se culca Alina Gorghiu

  1. alina

    Suntem o echipa de viitor! Proiect B: acum, numai pentru tine! Hollywood va fi mai aproape! Hollywood: magie si splendoare! Scopul nostru fierbinte este: Hollywood! Cea mai buna oportunitate a lumii! Cel mai eficient! Fii si tu un invingator! Oportunitatea e chiar langa tine! Te asiguram ca functioneaza! Solicita acum detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!