Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cu ce s-a declarat “de acord” Tudose, dupa discutiile de la sediul PSD

Cu ce s-a declarat “de acord” Tudose, dupa discutiile de la sediul PSD

Autor:

Dragnea si Tudose au iesit impreuna la declaratii, pe scarile din fata intrarii in sediul central al Partidului Social Democrat, anuntand cateva concluzii ale discutiilor avute timp de mai multe ore, pe fondul recentelor declaratii ale premierului.

 

tud Cu ce s a declarat de acord Tudose, dupa discutiile de la sediul PSDImediat ce Liviu Dragnea a prezentat, in cateva fraze, opinia sa cu privire la cele abordate la intrevederea la care a fost prezent si Mihai Tudose, premierul a facut la randul sau un rezumat al discutiilor. “Am aceeasi parere, discutia a fost lunga, (…) au fost mai multi colegi, s-a hotarat, si sunt de acord cu acest lucru, ca decizia finala sa fie luata (…) la CEx (…) pe urmatoarele directii clare – raporturile dintre Guvern si partid, plecand de la premisa recunoscuta ca Guvernul este un Guvern politic, dar la nivelul de implicare al anumitor structuri din partid pe activitatea guvernamentala lucrurile trebuie clarificate”, a sustinut Tudose.

Totodata, prim-ministrul a anuntat ca s-a vorbit si despre “remaniabili”, insa nu a dat nume sau portofolii, reamintind ca decizia se va lua in CEx-ul de joi dupa-amiaza.

Dragnea, concluzii dupa discutiile cu mai-marii PSD si cu premierul Tudose    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!