AcasăNewsCu ce bani a ramas Trump

Cu ce bani a ramas Trump

Cel mai bogat presedinte american s-a ”stabilizat” la 3,1 miliarde de dolari

Serviciul de la Casa Alba nu pare lucrativ pentru fostul magnat imobiliar, judecand dupa clasamentul Forbes. Presedintele SUA ramane totusi pe locul 259 al bogatilor Americii, dar a cazut 11 locuri in acest clasament in raport cu 2017.

Cel mai bogat presedinte american s a stabilizat la 31 miliarde de dolari

In perioada 2017-2018, averea lui Donald Trump a ramas practic neschimbata: 3,1 miliarde de dolari. Daca valoarea activelor sale a ramas echivalenta celei de anul trecut, ea a scazut cu o treime fata in raport cu 2015 (4,5 miliarde de dolari) in special din cauza cheltuielilor de campanie si incetinirii pietei imobiliare din New York. Or, Trump si-a cladit esentialul averii gratie promotiilor imobiliare, construind numerosi zgarie nori la New York, care-i si poarta numele (chiar daca nu mai este proprietarul tuturor). O alta cauza deriva din pozitiile sale radicale pe anumite teme, in special in materie de imigratie, care au indepartat multi parteneri comerciali. In schimb, valoarea unor bunuri ale sale, apartamentul din Trump Tower, avionul personal sau proprietarea din Mar-a-Lago a crescut, acestea fiind asociate cu presedintele SUA, arata Forbes. Asupra lui Trump continua sa planeze suspiciunea de conflict de interese. Inainte de investirea sa in functia de presedinte al SUA, Donald Trump si-a plasat averea intr-un trust a carui gestionare a fost incredintata celor doi fii ai sai, Eric si Donald Junior, precum si unui om de afaceri care ii este de mult timp confident, Allen Weisselberg. Cu toate acestea, Trump a refuzat sa isi vanda participatiile pe care le detine la numeroase companii, asa cum i-au sugerat mai multe persoane, inclusiv directorul Biroului pentru etica guvernamentala, Walter Shaub.

author avatar
Tudor Borcea
146 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce ai doare in fund Donald ca ce bani ai si ce faci cu ei si cutare parca’s poponari bolsevici neomarxisti. Fi atent cand te mai controlează zi-le asa:Ma voi stiti care e culmea ghinionului la poponari? Sa cada unu într-o groapa fara fund si sa-si fractureze coccisul. La spital culmea – cel mai bun doctor – sa-i spuna :-nu se poate pune in ghips… trimit o asistenta sa vad ce-ti poate face… eehihihi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger