AcasăNewsCSM-ul a suspendat-o din functie pe Angela Nicolae, procuroarea cercetata in dosarul...

CSM-ul a suspendat-o din functie pe Angela Nicolae, procuroarea cercetata in dosarul de EVAZIUNE

Angela Nicolae

La cateva ore dupa ce magistratii au decis retinerea pentru 24 de ore a Angelei Nicolae, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis suspendarea acesteia din functie.

Angela Nicolae

Decizia a fost luata marti, in cadrul sedintei CSM, si are caracter imediat. „Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus suspendarea din functia de procuror, incepand cu data de 29 octombrie 2013, a doamnei Angela – Eugenia Nicolae, procuror sef  al Biroului  de  Relatii Internationale si Programe – altele decat  Phare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a punerii in miscare a actiunii penale impotriva sa”.

Pe langa procurorul Nicolae, acuzat de trafic de influenta in forma continuata, a mai fost retinut, tot pentru o perioada de 24 de ore, si fiul acesteia, Daniel, acuzat de complicitate la aceasta infractiune. Este vorba de un dosar de evaziune, in care, potrivit procurorilor, prejudiciul ar depasi o 50 de milioane de euro.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger