AcasăNewsCSM, solicitare adresata Guvernului in privinta OUG 7

CSM, solicitare adresata Guvernului in privinta OUG 7

CSM – Inspectia Judiciara urmeaza sa treaca de la CSM la Ministerul Justitiei

Dupa ce au discutat in cadrul sedintei de luni asupra efectelor adoptarii, in 19 februarie, a Ordonantei de Urgenta 7/2019, in care se aduc modificari legilor justitiei, dar si a pasilor de urmat, reprezentantii Consiliului Superior al Magistraturii au luat o decizie.

Si anume „Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat transmiterea unei solicitari catre Guvernul Romaniei in vederea abrogarii Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.7/2019, cu exceptia dispozitiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizarii Consiliului Superior al Magistraturii”, din cate au anuntat oficial reprezentantii CSM-ului. Au fist 12 voturi in favoarea unui astfel de pas si trei impotriva.

De altfel, in cursul acestei dupa-amiezi, la Palatul Victoria are loc o intredere la care au fost invitati de catre sefa Guvernului atat reprezentanti ai asociatiei magistratilor, cat si ai CSM-ului, pentru a se discuta despre nemultumirile iscate de OUG 7. E de mentionat, insa, ca, pana sa inceapa intalnirea, Dancila a subliniat un aspect. „Nu vom renunta la ordonanta”, a vrut sa se stie prim-ministrul.

104 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ca sa vezi adevarata justitie cel mai nimerit ar fi sa le vezi locuinetele procurorilor(in afara de cele acordate de stat pe vecie),judecatorilor si avocatilor,in ordinea marimii palatelor de justitie ale fiecaruia,chiar daca sunt trecute pe numele rudelor de gradul 1,apoi sa faci calcule sa te dumiresti de unde atata banet pentru constructia acetora.In prezent averea acestor asa zisi reprezentanti ai justitiei impartiale au declatia de averi multe la secret,sau excre,ent,ca as sunt majoritatea dintre ei,iar cei care nu respecta omerta ajung ca Mustata.Si noi ne uitam la cele sase case,plus zecile de imobile retrocedate grupului neonazist,de catre Mulatalak,a tacut si le-a facut pas cu pas.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger