AcasăNewsCSM il face ”scapat” pe seful ”paraditorilor”

CSM il face ”scapat” pe seful ”paraditorilor”

Seful ”unitatii de elita” a DNA din Ploiesti, Lucian Onea, a scapat, deocamdata, de acuzatiile care i se aduc. Desigur, cu ajutorul si complicitatea procurorilor din CSM. Ca deh, ”corb la corb nu-si scoate ochii”.

Concret, pentru ”paraditorul” preferat al Laurei Codruta Kovesi, membrii CSM au decis, ieri, ca e cazul sa inlature actiunea discliplinara pe motiv ca termenul a expirat. Acestia au motivat ca Inspectia Judiciara nu a respectat termenul de 45 de zile de la momentul in care s-a autosesizat, timp in care trebuia sa finalizeze cercetarea disciplinara.  Dar asta nu insemna ca ”armele au fost depuse” si Onea si colega sa, procurorul Laura Bucica, au scapat de orice raspundere. La Sectia pentru investigarea magistratilor sunt inregistrate multipe plangeri pe numele celor doi procurori. Fostul sef DNA Ploiesti, Lucian Onea, dar si fostul procuror Mircea Negulescu sunt acuzati ca au constrans anumiti martori sa faca sesizari si tabele false cu alegatori din Republica Moldova, documente din care sa rezulte ca alegatorii ar fi primit bani drept „mita electorala”. Mai multi procurori de la ”unitatea de elita”, printre care si Mircea Negulescu, zis ”Portocala”, sunt in atentia procurorilor dupa ce au fost depuse mai multe plangeri  de  catre fostul deputat Vlad Cosma si sora acestuia Andreea. Vlad Cosma ar fi fost amenintat de catre Lucian Onea ca le va intocmi dosare penale tuturor membrilor familiei daca nu face denunturi impotriva lui Sebastian Ghita si a altor demnitari.

author avatar
Ramona Feraru
557 afisari

2 COMENTARII

  1. Decía asta e! Ghita „saracu” si „nevinovatu”! Hai ca mai putin si-l scoateti nevinovat! Pe Ghita,clar! Ce „banditi ” dom’le! Saúl pus toti pe dom’ Ghita! RUSiNE sa va fie ziaristi de nimic!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger