Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CSM, decizie in cazul a trei procurori de la DNA Ploiesti

CSM, decizie in cazul a trei procurori de la DNA Ploiesti

Autor:

Reprezentantii Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au avut in atentie, in cadrul sedintei de vineri, solicitari ce vizeaza incetarea activitatii la DNA a trei procurori din cadrul unitatii teritoriale de la Ploiesti a institutiei.

 

CSM 720x405 CSM, decizie in cazul a trei procurori de la DNA PloiestiMai exact, s-au discutat solicitarile procurorilor Alfred Savu, Giruela Deaconu si Elena Cerasela Raileanu de incetare a activitatii la DNA, urmand ca acestia sa revina la unitatile de parchet de la care proveneau, inainte de a ajunge la Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti. Toate cele trei cereri au primit unda verde.

Astfel ca, din cate a anuntat CSM-ul, in cazul lui Alfred Savu s-a dispus revenirea la unitatea de parchet de la care provenea acest procuror – in speta Parchetul de pe langa Tribunalul Prahova. In cazul Giluelei Deaconu, Sectia de procurori de la CSM a dispus revenirea acesteia in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, in timp ce Elena Cerasela Raileanu urmeaza sa se intoarca sa lucreze la Parchetul de pe langa Judecatoria Moreni (unitate de parchet de la care provine), conform aceleiasi surse.

Amintim ca in cursul zilei precedente, si procurorul adjunct care a preluat interimar conducerea DNA ceruse CSM-ului incetarea activitatii celor trei procurori din cadrul unitatii teritoriale Ploiesti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!