AcasăNewsCSM arunca in aer Justitia!

CSM arunca in aer Justitia!

Cu putina vreme in urma, „National” dezvaluia ca la Consiliul Superior al Magistraturii se pregatesc „miscari de trupe” fara precedent si ca Inspectia Judiciara din cadrul CSM va fi structura care va declansa reformarea Justitiei chiar din interior. Si iata ca, dupa „spovedania” fie ea si inregistrata „pe neveu” a lui Traian Basescu, in care fostul presedinte povestea cum judecatoarea Camelia Bogdan era „implantata” in unele complete de judecata doar pentru a indeplini ordinele de „executie” a unor inculpati, lucrurile s-au precipitat.

Asa ca noul CSM, dominat de oameni din interiorul sistemului judiciar si „harjaiti” cu toate dedesubturile acestuia au dat friu liber Inspectiei Judiciare in luarea unei masuri „revolutionare”, prin excluderea din magistratura a Cameliei Bogdan, cea care s-a pronuntat in unele dintre cele mai spectaculoase dosare din Romania ultimilor ani.

L-au tradus pe „neamt”

La surprinzatoarea sa descindere de la sedinta CSM, presedintele Klaus Iohannis a batut saua, ca sa priceapa iapa, ca politicienii cei rai fac presiuni asupra unor judecatori care lupta cu coruptia si ca este datoria noilor reprezentanti ai magistratilor sa-i apere pe cei din urma.

Carmen Bogdan

Si cum cea mai „tintita” judecatoare din ultima vreme era tocmai Camelia Bogdan, probabil ca membrii CSM fie se gandeau la altceva, fie ca au inteles gresit ce indicatii le trasa „neamtul”, asa ca, dupa doar cateva zile, au decis excluderea din magistratura a acesteia. Inspectia Judiciara facand totodata acuzatii extrem de grave, care cu siguranta ii vor aduce complicatii penale ulterioare „blondei de la Curtea de Apel Bucuresti”. Pentru ca este fara precedent ca, la acest nivel, sa se vorbeasca in motivarea deciziei despre grave abateri care au dus la cea mai dura masura pe care o putea lua CSM-ul. Si cum se vorbeste deja atat despre faptul ca Bogdan facea propriile jocuri in completele de judecata, dar si de faptul ca aceasta ar fi intervenit si la alti colegi pentru „directionarea” anumitor decizii definitive, hotararea CSM chiar ca arunca in aer Justitia, urmand probabil si alte dezvaluiri.

author avatar
Catalin Tache
19.927 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger