Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CSM a decis: Lazar nu va fi cercetat disciplinar

CSM a decis: Lazar nu va fi cercetat disciplinar

Autor:

Augustin Lazar nu va ajunge sa fie verificat de CSM, s-a decis, prin vot, in cadrul sedintei de marti a Consiliului.16683896 1091794037610119 7895882293896361121 n procuror 667x500 CSM a decis: Lazar nu va fi cercetat disciplinar

 

“A fost un test binevenit pentru ceea ce insemna independenta magistraturii si s-a dovedit cu adevarat – CSM este garantul independentei magistraturii”, a anuntat Procurorul General, la finele sedintei Consiliului, la care a participat incepand din prima parte a zilei.

Cu alte cuvinte, Lazar a anuntat, confirmand, practic, faptul ca nu se va face o cercetare disciplinara in cazul sau, ca a fost un “vot de incredere pentru Procurorul General”. Lazar s-a eschivat, insa, cand a fost vorba sa spuna daca au fost voturi in favoarea cercetarii sale disciplinare.

Din cate a anuntat procurorul-sef a anuntat ca aceeasi soarta a avut si cealaalta sesizare. Ceea ce inseamna ca niciuna dintre cele doua propuneri inaintate in cadrul sedintei Consiliului Superior al Magistraturii, in speta in privinta unei sesizari a Inspectiei Judiciare in vederea unei eventuale cercetari a Procurorului General, pentru comunicarea in privinta OUG 13, dar si in vederea cerificarii “contextulului in care DNA si-a arogat competenta de a verifica” aspecte ce tin de emiterea acestui act normativ nu a primit unda verde.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!