Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CSM a aprobat demisia lui Onea de la sefia DNA Ploiesti

CSM a aprobat demisia lui Onea de la sefia DNA Ploiesti

Autor:

Cererea prin care Lucian Onea, procuror sef al Serviciului Teritorial Ploiesti al DNA-ului, solicita sa ii fie aprobata plecarea de la sefia unitatii de Parchet si continuarea ativitatii ca simplu procuror in cadrul serviciului din Ploiesti a fost aprobata miercuri.

 

proc 1 CSM a aprobat demisia lui Onea de la sefia DNA PloiestiUn anunt in acest sens a fost facut dinspre CSM. “Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat eliberarea din functia de procuror sef al Serviciului Teritorial Ploiesti din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, prin demisie, a domnului ONEA LUCIAN GABRIEL, incepand cu data de 23.05.2018 si continuarea activitatii pe o functie de executie in cadrul aceluiasi serviciu, incepand cu aceeasi data”, este solutia data de reprezentantii Consiliul Superior al Magistraturii.

Amintim ca deunazi Lucian Onea a fost la Parchetul General, la plecare procurorul anticoruptie spunand ca i-au fost “aduse la cunostinta acuzatiile” si ca “urmeaza sa administram probe in vederea aflarii adevarului”.

sursa foto: captura Romania TV    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!