Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » CSAT, la Cotroceni. Prima sedinta de la numirea noului ministru al Apararii

CSAT, la Cotroceni. Prima sedinta de la numirea noului ministru al Apararii

Autor:

La aceasta ora este in plina desfasurare, la Palatul Cotroceni, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, prima de la instalarea, in urma cu doar cateva zile, a social-democratului Mihai Fifor in fruntea Ministerului Apararii.

 

17 09 14 11 13 44small sedinta csat 14 sep 2017 1 CSAT, la Cotroceni. Prima sedinta de la numirea noului ministru al AparariiEste o sedinta cu atat mai importanta pentru noua conducere MApN cu cat principala tema a intrunirii incepute joi la ora 11 o reprezinta participarea Armatei romane, in al doilea semestru al acestui an, la o misiune condusa de NATO. Totodata, in cadrul CSAT-ului de joi se va avea in vedere si strategia nationala in domeniul prevenirii proliferarii armelor de distrugere in masa, din cate anunta, zilele trecute purtatorul de cuvant de la Cotroceni.

Va amintim ca pana sa ajunga sa preia conducerea Ministerului Apararii, Mihai Fifor detinuse portofoliul Economiei, in cadrul Executivului Tudose. Schimbarea s-a produs pe fondul demisiei lui Adrian Tutuianu din fruntea MApN-ului.

sursa foto: presidency.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!