Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Criticile lui Iohannis: Bugetul pe 2019 este bugetul rusinii nationale

Criticile lui Iohannis: Bugetul pe 2019 este bugetul rusinii nationale

Autor:

La exact o ora de cand a inceput ceremonia in cadrul careia a fost investita noua conducere “plina” a Ministerelor Dezvoltarii Regionale si Transporturilor, dupa aproape trei luni in care s-a asteptat ca aceasta chestiune sa se transeze, Klaus Iohannis a iesit in fata presei, pentru a vorbi despre buget.

 

A fost, practic, o noua ocazie ca de la Cotroceni sa se critice bugetul pe anul in curs, dar si Partidul Sklaus iohannis 1 Criticile lui Iohannis: Bugetul pe 2019 este bugetul rusinii nationaleocial Democrat. “Un lucru este clar- guvernarea PSD a esuat”, a afirmat Klaus Iohannis, inainte de a caracteriza in termeni categorici proiectul, considerand ca e “bugetul rusinii nationale”, si caracterizandu-l drept “nerealist, supraevaluat si intarziat”.

Arand cu degetul in directia PSD-ului, presedintele a oferit o explicatie pentru intarzierea prezentarii proiectului. “L-au numit bugetul investitiei, asta este prima mare minciuna din buget. Va spun eu de ce au intarziat – ei nu vor sa se realizeze investitii, pentru ca nu au bani, de aceea au intarziat bugetul cu 3 luni de zile”, a sustinut Iohannis.

Nu a fost singura nemultumire exprimata – intr-un limbaj nu tocmai protocolar – la adresa social-democratilor. “Astia nici nu vor sa realizeze spitalele (…) promit si nu fac (…) in schimb, daca este vorba despre ei, au de unde. PSD-ul a avut grija sa aloce sume imense, sume imense pentru finantarea partidelor politice”, a acuzat Iohannis.

Mai mult, presedintele a invocat faptul ca administratia locala este o “victima foarte sigura a acestui buget”, pentru ca “primesc un miliard de lei mai putin”.


3 comentarii to Criticile lui Iohannis: Bugetul pe 2019 este bugetul rusinii nationale

  1. ciolannis

    O rusine nationala mai mare ca un presedinte ales sa fure 6 case cum este !!!???

  2. Iuliu

    Atat a putut doctor Valcov…

  3. katy

    domnule Iohanis, rusinea nostra esti d-ta, lasa guvernul in pace, daca nu-i real bugetul guvernul raspunde nu dta


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!