AcasăNewsCritici pe tema bugetului, de la Cotroceni: nu este destinat dezvoltarii Romaniei,...

Critici pe tema bugetului, de la Cotroceni: nu este destinat dezvoltarii Romaniei, ci bunastarii PSD

Fara sa se mentioneze o vorba despre recentele propuneri trimise de PSD la Cotroceni, stiut fiind faptul ca se incheie interimatele asigurate de ministrii Teodorovici si Plumb la Dezvoltare si Transporturi, de la Cotroceni s-a transmis un mesaj cat se poate de categoric cu privire la proiectul de buget ajuns, de asemenea, pe masa presedintelui, in vederea promulgarii. Si de aceasta data, insa, de la Presedintie s-au adus laude PNL-ului, pe tema amendamentului care va duce la cresterea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a ales sa comunice prin intermediul purtatorului sau de cuvant, care a inceput prin a mentiona ca proiectul de buget a ajuns „abia astazi” la presedinte, pentru promulgare. Prin vocea Madalinei Dobrovolschi, seful statului a ales sa atraga atentia ca bugetul „nu este destinat dezvoltarii si progresului Romaniei, ci bunastarii PSD„, acuzand faptul ca proiectul pe anul in curs „face rabat de la cele elementare conditii de legalitate si procedura”.

Mai mult, de la Cotroceni s-a vorbit despre un „guvern al imposturii, incompetentei, care a picat cu brio si acest test important”, s-a transmis ca Iohannis „bugetul votat de catre coalitia majoritara este presarat cu estimari suprarealiste”, si ca „presedintele considera ca este ridicol sa caracterizezi Bugetul pe 2019 drept un buget dedicat investitiilor, cand cifrele indica un buget mai degraba de austeritate, cu finantare de subzistenta, cu zero investitii pe anumite zone”.

In incheiere, Dobrovolschi a anuntat ca presedintele urmeaza sa ia o hotarare in privinta acestui proiect, „pe care o va anunta public in zilele urmatoare”.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger