Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Critici pe tema bugetului, de la Cotroceni: nu este destinat dezvoltarii Romaniei, ci bunastarii PSD

Critici pe tema bugetului, de la Cotroceni: nu este destinat dezvoltarii Romaniei, ci bunastarii PSD

Autor:

Fara sa se mentioneze o vorba despre recentele propuneri trimise de PSD la Cotroceni, stiut fiind faptul ca se incheie interimatele asigurate de ministrii Teodorovici si Plumb la Dezvoltare si Transporturi, de la Cotroceni s-a transmis un mesaj cat se poate de categoric cu privire la proiectul de buget ajuns, de asemenea, pe masa presedintelui, in vederea promulgarii. Si de aceasta data, insa, de la Presedintie s-au adus laude PNL-ului, pe tema amendamentului care va duce la cresterea alocatiilor pentru copii.

 

big declaratie de presa   purtator de cuvant 20 feb 2019 720x405 Critici pe tema bugetului, de la Cotroceni: nu este destinat dezvoltarii Romaniei, ci bunastarii PSDKlaus Iohannis a ales sa comunice prin intermediul purtatorului sau de cuvant, care a inceput prin a mentiona ca proiectul de buget a ajuns “abia astazi” la presedinte, pentru promulgare. Prin vocea Madalinei Dobrovolschi, seful statului a ales sa atraga atentia ca bugetul “nu este destinat dezvoltarii si progresului Romaniei, ci bunastarii PSD”, acuzand faptul ca proiectul pe anul in curs “face rabat de la cele elementare conditii de legalitate si procedura”.

Mai mult, de la Cotroceni s-a vorbit despre un “guvern al imposturii, incompetentei, care a picat cu brio si acest test important”, s-a transmis ca Iohannis “bugetul votat de catre coalitia majoritara este presarat cu estimari suprarealiste”, si ca “presedintele considera ca este ridicol sa caracterizezi Bugetul pe 2019 drept un buget dedicat investitiilor, cand cifrele indica un buget mai degraba de austeritate, cu finantare de subzistenta, cu zero investitii pe anumite zone”.

In incheiere, Dobrovolschi a anuntat ca presedintele urmeaza sa ia o hotarare in privinta acestui proiect, “pe care o va anunta public in zilele urmatoare”.

sursa foto: presidency.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!