AcasăNewsCristina Tarcea intentioneaza sa sesizeze CSAT

Cristina Tarcea intentioneaza sa sesizeze CSAT

Sefa Inaltei Curti s-a aratat hotarata sa sesizeze, in cursul acestei zile de joi, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii.

Cel putin asta a anuntat, joi dimineata, in plenul Consiliului Superior al Magistraturii, sedinta la care a fost prezent si ministrul Justitiei. Mai mult, Cristina Tarcea sustine ca va face o sesizare si la Inspectia Judiciara, din acelasi motiv – speculatiile ca ar fi frecventat vile ale Serviciului Roman de Informatii. „Asistam la o manipulare”, considera sefa ICCJ. „Cred ca este momentul sa terminam cu aceste afirmatii defaimatoare (…) iar cei care le fac sa suporte consecintele”, a sustinut Tarcea.

221 afisari

2 COMENTARII

  1. Eu cred că l-e ies pe nas răutățile politicienilor și magistraților care au tot felul de negi pe față , ca baba cotoroanța sau orcii.

  2. Si eu cred ca le va iesi pe nas unor slugi prea aplecate sa linga clantele unor ambasade,mai ales a celor ce reprezinta interesele stapanilor coloniei.Sesizarea csat s-a facut in speranta ca unii membri de acolo vor pune palma atacurilor la adresa conducerii iccj.Oare de unde au cei din USA datele asa de precise in legatura cu presedinta acestei institutii?,oare de la serviciile speciale interne sau mai precis externe?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger