AcasăNewsCristian Radulescu, victima colaterala a Monicai Macovei

Cristian Radulescu, victima colaterala a Monicai Macovei

Cristian Radulescu

Blocata in demersul de eliminare a Elenei Udrea, Monica Macovei s-a napustit asupra lui Cristian Radulescu, liderul senatorilor PDL.

Monica Macovei si-a ratat tintele, inclusiv pe Cristian Radulescu

Dupa disecarea listelor de candidati ai ARD, comisia de etica aflata sub comanda lui Macovei a decis sa avizeze negativ 24 de persoane, dintre care trei cu ”probleme grave de integritate”: Cristian Radulescu, Mircia Muntean si Marinica Cazacu (liderul PDL Ialomita). Concret, asupra lui Radulescu planeaza acuzatia adusa de ANI (bazata pe neconcordanta existenta intre averea dobandita si veniturile realizate de senator),  lui Muntean (fost primar al Aradului) i se reproseaza acuzatia de abuz in serviciu adusa de DNA, iar Cazacu sufera tot din cauza DNA-ului, care acum cativa ani l-a trimis pe pedelist in judecata, pentru mai multe infractiuni.

Cristian Radulescu

Ce se va intampla cu Muntean si cu Cazacu nu se stie, dar Radulescu si-a rezolvat inca de ieri situatia. ”Merg mai departe”, a precizat el, adaugand ca, in urma discutiilor purtate pe tema in BPN, conducerea PDL a ajuns la concluzia ca ”nu exista nicio problema”. Ceea ce inseamna ca Monica Macovei nu va reusi sa puna mana pe o ”victima” cu mare notorietate din PDL, contrar iluziilor nutrite atunci cand le-a bagat pedelistilor pe gat Comisia de etica.

[poll id=”373″]

author avatar
Simona Badulescu
466 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger