AcasăNewsCristian Radulescu isi pune in cui ”ghetele de senator”

Cristian Radulescu isi pune in cui ”ghetele de senator”

Cristian Radulescu nu accepta ca Monica Macovei sa dicteze PDL-ului

Iritat de acuzatiile aduse de Monica Macovei, care il considera nepotrivit pentru un nou mandat, senatorul Cristian Radulescu se gandeste sa renunte la o noua candidatura.

Cristian Radulescu nu accepta ca Monica Macovei (foto jos) sa dicteze PDL-ului

In cazul lui Radulescu, totul se invarte in jurul ”dragei de ANI”, copilul de suflet al Monicai Macovei. Institutie care a descoperit nepotriviri intre veniturile declarate si cele incasate de senatorul PDL. Pornind de aici, Comisia Macovei a pus la index candidatura lui Cristian Radulescu.

Desi liderii PDL au ignorat verdictul, Radulescu este in continuare nemultumit de ”abordarea gresita a comisiei conduse de Monica Macovei”, dar si de lipsa de reactie a colegilor din partid, care accepta cu prea multa usurinta excederea statutului PDL si a Constitutiei. Ca urmare, Cristian Radulescu spune ca se mai gandeste daca sa candideze sau ba si chiar afirma deschis ca sansele de a renunta sunt mai mari de 50 la suta.Tot la capitolul surprize electorale mai intra intentia ”dreptilor” din ARD sector 3 de a o arunca pe Sandra Pralong in lupta, contra lui Crin Antonescu sau impotriva social-democratei Ecaterina Andronescu.

author avatar
Simona Badulescu
979 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger