Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cristian Preda, pe urmele lui Laszlo Tokes

Cristian Preda, pe urmele lui Laszlo Tokes

Autor:

Acuzat, printr-un denunt, de ”defaimarea tarii”, europarlamentarul Cristian Preda a fost chemat sa dea explicatii in fata Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei.

 

cristian preda europarlamentar ppe votul corespondenta 720x405 Cristian Preda, pe urmele lui Laszlo Tokes

Al doilea europarlamentar care risca sa ramana fara ”Steaua Romaniei”

Posesor al acestei medalii, Cristian Preda s-ar putea trezi in situatia de a-i fi retrasa decoratiei, asa cum de altfel a patit si colegul sau in PE Laszlo Tokes. Ba mai mult, este cazul sa ne reamintim ca membrii Consiliului de Onoare al Ordinului Steaua Romaniei au votat, cu scorul de 5 la 1, si in favoarea retragerii decoratiei altui politician celebru – Kelemen Hunor, dar decizia finala treneaza in acest caz desi propunerea Consiliului a aterizat de multa vreme pe biroul presedintelui Iohannis. Revenind la Cristian Preda, acesta a precizat ca acuzatiile de defaimare vizeaza criticile aduse de el fostelor guverne Grindeanu si Tudose, actualului Cabinet Dancila si celor doi lideri ai coalitiei – Dragnea si Tariceanu. In plus, Preda este acuzat ca a ”neglijat interesul national” defaimand afirmatiile facute de membrii delegatiei PSD din Parlamentul European. Far indoiala, doar o pura coincidenta a facut ca acuzatiile aduse lui Preda sa apara taman in tandem cu lansarea pe piata a unei ”legi a defaimarii” – demers marca Liviu Dragnea.  Un demers cu ajutorul caruia liderul PSD spera sa inchida gura tuturor celor care critica tara. Sau doar guvernarea, conform vechiului principiu: ”cine da in mine, da in fabrici si uzine”.


6 comentarii to Cristian Preda, pe urmele lui Laszlo Tokes

 1. ??????

  Remarcați totuși că pe doamnele Elna Udrea și Monica Macovei nu le-a decorat Traian Băsescu ? Oare cum ar explica Traian Băsescu o astfel de atitudine din partea sa ? Probabil nici pe doamna Mungiu-Pippidi nu a decorat-o ?

 2. ??????

  Deci,nea Băse, l-a decorat pe domnul Cristian Diaconescu, care nici nu este vreun Ion Diaconescu, și care a mai beneficiat și de munca doamnei Elena Udrea și a ajuns europarlamentar la Bruxelles, după aceea manifestându-și și nerecunoștința , probabil și datorită suspendării din PDL la solicitarea doamnei Elena Udrea ?

 3. ??????

  Deci, cum ați comenta totuși “aspectul” că, doamna Elena Udrea l-a sancționat pe domnul Cristian Diaconescu, chiar de mai multe ori ?

 4. ??????

  Corectură,
  Deci, nea Băse, l-a decorat pe domnul Cristian Preda, care nici nu e vreun Ion Diaconescu, (…), etc. ?

 5. ??????

  Doamna Elena Udrea l-a sancționat totuși pe domnul Cristian Preda ?
  O altă corectură ?

 6. ??????

  Deci, domnul Cristian Preda nu este domnul Cristian Diaconescu, deși ambii fuseră , pe lângă doamna Elena Udrea, doamna Elena Udrea fiind “în aceste vremuri”, după cum se spune, prin Costa Rica ?Parc domnuk Cristian Diaconescu nu a fost sancționat de doamna Elena Udrea, dumneaiei doar preluând o funcție deținută de domnul Cristian Diaconescu la partid ? Vă amintiți totuși de câte ori l-a sancționat doamna Elena Udrea pe domnul Cristian Preda ?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!