AcasăNewsCristian Preda, despre PDL: Eu am tras concluziile si... Dumnezeu cu mila!...

Cristian Preda, despre PDL: Eu am tras concluziile si… Dumnezeu cu mila! Ne trebuie urgent candidat pentru prezidentiale

(foto: captura youtube)

Eurodeputatul PDL Cristian Predaa declarat, joi, ca prioritatea principala a partidului o reprezinta candidatul democrat liberalilor la prezidentiale.

(foto: captura youtube)

Cristian Preda s-a aratat ingrijorat de viitorul partidului PDL, dand de inteles ca analiza interna din partid dureaza prea mult. “In principiu, e vorba de doua luni in care cei care nu vor sa plece din fruntea partidului incearca sa-si consolideze pozitia si sa pregateasca o confirmare a lor, fie pe calea Conventiei, fie pe calea unui acord tacit. Suntem cei mai buni, cine sa ne inlocuiasca, sunt fraze pe care le-am auzit deja in Colegiul Director. Nu fac pronosticuri. Eu am tras concluziile si… Dumnezeu cu mila!”, a declarat eurodeputatul.

Preda le-a recomandat colegilor de partid sa gaseasca urgent un candidat pentru alegerile prezidentiale: „Nu stiu daca va exista cu adevarat o Conventie. Cred ca exista niste urgente in momentul asta pentru Partidul Democrat Liberal si urgenta cea mai clara este cea legata de un candidat la prezidentiale. Noi tot spunem ca Antonescu nu-i bun, dar lumea asteapta sa spunem si pe cine ii vom opune lui Antonescu!”.

Dupa esecul de la alegerile parlamentare din 9 decembrie, PDL a avut o reuniune a Colegiului Director, pe 14 decembrie, in cadrul careia s-a stabilit convocarea Consiliului National de Coordonare (CNC) pentru 23 februarie 2013. Atunci ar urma sa se stabileasca organizarea Conventiei Nationale Extraordinare a partidului pentru alegerea unei noi conduceri.

author avatar
Alina Costache
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger