AcasăNewsCristian Preda, “disponibilizat” de pedelisti

Cristian Preda, “disponibilizat” de pedelisti

Prin declaratiile sale, Cristian Preda a reusit sa-si faca multi dusmani in PDL

Conducerea PDL a decis, ieri, excluderea europarlamentarului Cristian Preda din partid, hotararea finala urmand sa fie luata de Consiliul National de Coordonare.

Prin declaratiile sale, Cristian Preda a reusit sa-si faca multi dusmani in PDL

Candidatul Silviu Prigoana a inregistrat prima victorie. Nu in fata lui Sorin Oprescu, ci a lui Cristian Preda, pe care l-a dat afara din partid. Concret, Prigoana a cerut, ieri, conducerii PDL, sa-l puna pe liber pe europarlamentar.

Silviu Prigoana si-a spulberat rivalul. Nu in alegeri, ci in partid

„Am cerut printr-o adresa scrisa BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece in ultima vreme dansul nu se mai regaseste in PDL si a facut afirmatii denigratoare la adresa presedintelui PDL si a candidatului partidului la Primaria Capitalei”, a precizat deputatul democrat-liberal. “Un abuz, o forma fara fond a pliticii”, a acuzat Cristian Preda, care a averizat ca lucrurile nu vor ramane asa. “E regretabil ca BPN al PDL a picat in capcana intinsa de cineva care acum fix trei zile spunea ca toata lumea ma vrea candidat. Imi voi face dreptate!”, a conchis Preda.

Mihaela Popa, o demisie anuntata

Spre surprinderea pedelistilor, Mihaela Popa s-a tinut de cuvant si a demisionat din conducerea partidului

Asa cum a promis, senatorul Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL, parasind astfel biroul de conducere al partidului.  Popa a explicat ca a fost dezamagita de afirmatiile lui Emil Boc in cazul demisiei prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde. „Daca eu, ca profesor, spun dupa un timp ca imi pare rau ca un tanar a luat examenul, atunci inseamna ca am fraudat examenul. La fel si in PDL, inseamna ca nu am avut alegeri libere. Nu poti construi o democratie fara un exercitiu democratic in partidul de guvernamant”, a mai precizat democrat-liberala.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger