AcasăNewsCristian Diaconescu: Am o relatie foarte buna cu Elena Udrea, o respect....

Cristian Diaconescu: Am o relatie foarte buna cu Elena Udrea, o respect. Sunt colegi care mint

Cristian Diaconescu, candidatul propus de Partidul Miscarea Populara (PMP) la Presedintia Romaniei, sustine ca relatia sa cu Elena Udrea este una foarte buna, in ciuda unor zvonuri lansate de anumiti colegi de partid.

„In legatura cu dificultatile de intelegere a unor persoane care au venit mai nou in partid, discut in interiorul partidului, nu fac polemici in spatiul public. Imi pare rau ca unii colegi au mintit public. Motivati de atitudini care imi scapa, au iesit public si au mintit. Submineaza candidatura oricui. Clarificarile sunt necesare din partea celui investiti, dar dialogul public este contraproductiv. Daca cineva are o problema cu candidatura mea, sa discutam in interiorul partidului. Nu numai PMP strange semnaturi, am sustinatori care fac acest lucru. Afirmatia ca ar fi numai 7.000 de semnaturi a fost o intelegere gresita a ce a spus Valerian Vreme. Am 7.000 de semnaturi numai la Bacau. Nu mi-am pus problema ca stiam ca sunt zeci de mii de semnaturi stranse. Am si eu oameni care voluntar desfasoara acest proces”, a declarat Cristian Diaconescu, la Adevarul Live.

Intrebat in ce relatii se afla cu Elena Udrea, el spus ca „foarte bune”. „O respect, este un politician determinat, care va avea multe cuvinte de spus in politica romaneasca”, a afirmat prezidentiabilul PMP.

Candidatura lui Cristian Diaconescu a fost pusa sub semnul intrebarii de Ruxandra Dragomir, presedinte al organizatiei de femei a PMP, si acest lucru a generat schimburi de replici si acuze intre Elena Basescu si Elena Udrea.

Foto: obiectiv.info

author avatar
Alina Costache
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger