AcasăNewsCrina Abrudan a imbracat rochia de mireasa

Crina Abrudan a imbracat rochia de mireasa

La doar cateva zile de cand au semnat actele la Starea Civila, oficializand povestea de dragoste pe care o traiesc de aproape un deceniu, Crina Abrudan si alesul inimii ei, fostul fotbalist Gabriel Popescu s-au cununat religios.

Nasiti de antrenorul Cosmin Olaroiu si sotia acestuia, Luminita, si avand alaturi pe cei dragi, rude si fosti colegi – inclusiv de la Antena, post TV unde mireasa a lucrat o buna perioada de timp, ca prezentator de stiri sportive, Crina Abrudan si Gabi Popescu au avut parte, sambata, de una dintre cele mai speciale zile posibile.
Crina a ales o rochie are i-a pus in valoare silueta, si un buchet alb, din flori de vara. „A fost foarte frumos (…) dupa 9 ani nu cred ca mai era cazul sa mai tinem de superstitii (…) nu l-am calcat pe picior”, marturisea mireasa, la iesirea din biserica.

Evenimentul religios a fost urmat de o petrecere la un local din afara Bucurestiului. Dupa cum a estimat mireasa insasi, celor doi indragostiti le-au fost alaturi in jur de 100 de persoane, iar printre cei care s-au ocupat de atmosfera de la petrecere s-a numarat si Loredana. De altfel, atat mireasa, cat si alesul ei au dansat si s-au distrat de minune, dupa cum se poate vedea din fotografiile postate de jurnalista pe o retea de socializare.

sursa foto: Facebook/Crina Abrudan

author avatar
Cristina Stefan
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger