AcasăNewsCrin Antonescu: USL anunta lista candidaturilor pentru Bucuresti in prima saptamana dupa...

Crin Antonescu: USL anunta lista candidaturilor pentru Bucuresti in prima saptamana dupa Pasti

USL va stabili si va anunta lista finala a candidatilor la alegerile locale din Capitala in prima saptamana dupa Pasti, a declarat luni presedintele PNL, Crin Antonescu.

Intrebat de jurnalisti cand va fi anuntata o decizie finala a USL privind lista candidatilor pentru primariile de sectoare si consiliile din Capitala, Crin Antonescu a precizat ca acest lucru se va produce in saptamana de dupa Sarbatorile de Pasti.

„Daca nu ar fi fost Saptamana Mare, as fi spus ca pana la sfarsitul acestei saptamani, cu siguranta. Inchipuiti-va ca apare un impas de negociere in Joia Mare, in Vinerea Mare. Noi suntem crestini, pesedistii nu mai vorbesc. Este foarte posibil ca decizia finala sa fie luata in Saptamana luminata, adica cea de dupa Pasti, in care cu suflet curat ne vom intalni si va vom aduce la cunostinta rezultatul dragostei noastre”, a declarat Crin Antonescu, potrivit Mediafax.

Liderul PSD Victor Ponta a precizat, vineri, ca au fost stabiliti candidatii la cinci sectoare din sase si ca la Sectorul 6 va fi stabilit in perioada urmatoare, deoarece social-democratii nu se ineteleg cu liberalii asupra acestui candidat.

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger