AcasăNewsCrin Antonescu nu sustine proiectul PSD privind imunitatea parlamentarilor

Crin Antonescu nu sustine proiectul PSD privind imunitatea parlamentarilor

(foto: a1)

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca PNL nu sustine modificarile prevederilor privind imunitatea statutului parlamentarilor, spunand ca a aflat de acest proiect de la televizor.

(foto: a1)

„Nu e in niciun fel o actiune a PNL, nu sustin. Nu cred ca e vorba de superimunitate, ci de o complicatie inutila ce sporeste nepermis gradul de neincredere privind parlamentarii. Eu am auzit de aceasta chestiune de la TV. Am vazut ca se discuta un document pe care nu si-l asuma nimeni, nu am l-am luat in serios. Dupa aceea am vazut ca e consultat chiar si domnul Basescu in aceasta chestiune, pe care ulterior domnul Zgonea mi l-a explicat, avea o anumita noima. Dar nu mie trebuia sa-mi explice, ci opiniei publice”, a afirmat Antonescu, pentru Realitatea TV.

In ceea ce priveste declaratiile facute de Basescu privind superimunitatea parlamentarilor, Antonescu a spus: “De ce l-as putea acuza eu pe ziua de azi pe Basescu? E consultat intr-o chestiune asupra caruia isi exprima si el ironic uimirea. Dupa care a declarat ca a ingrosa obrazul imunitatii nu e bine”.

Liderul PNL a indeamnat populatia sa nu se mai teama de Basescu, “fie-va frica de noi, in sensul in care sa nu va dezamagim”, subliniind ca in niciun caz nu este vorba de o amenintare.

Presedintele Senatului si-a exprimat neicrederea ca noua guvernare a reusi sa-si duca planurile la indeplinire. “Nu sunt convins ca vom reusi. Sunt convins de calitatea vointei si actiunii celor care ne-am inhamat la treaba asta, avem si semne bune.  7- 8 luni de guvernare au aratat ca intentiile acestui guvern sunt net superioare celor dinainte macar prin faptul ca oamenii n-au venit la furat. A existat chiar refuzul pentru numiri in functii”, a mai precizat Crin Antonescu.

author avatar
Alina Costache
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger