AcasăNewsCrin Antonescu: Nu renuntam la candidatura pentru Sectorul 6!

Crin Antonescu: Nu renuntam la candidatura pentru Sectorul 6!

Crin Antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca liberalii nu renunta la candidatura pentru Sectorul 6 al Capitalei, pentru care a fost desemnat Rares Manescu, precizand ca, in conformitate algoritmului negociat, social-democratilor le revine candidatul pentru Sectorul 2.

Crin Antonescu

Crin Antonescu a anuntat ca luni va avea loc reuniunea USL in care se va lua o decizie cu privire la candidaturile la Sectoarele Capitalei. „Astept foarte linistit ziua de maine (luni, n.r.), o data pentru ca nimeni nu il contrazice pe Victor Ponta in chestiunea asta ca este mai bine sa avem candidaturi comune, din ratiuni strict electorale. (..) Pe de alta parte, noi nu putem, odata angajati in aceasta constructie, sa ne gandim doar la binele propriului partid. Orice candidatura separata consolideaza electoratul strict al unui singur partid, erodeaza candidatii, ii exprima mai direct programul”, a precizat liderul PNL, duminica, la Realitatea TV.

Presedintele PNL a spus ca partidul sau nu va renunta in a desemna candidatul la Sectorul 6. „Nu renuntam la candidatura PNL la Sectorul 6, care candidatura va fi ocupata de Rares Manescu, care este presedintele acestei organizatii, de ani buni, care este un om, din punctul nostru de vedere – si nu avem un contraargument de la aliatii nostri- un om care nu poate fi impiedicat in niciun caz sa castige, sub culorile USL, acest Sector”, a declarat Antonescu.

Cat priveste situatia de la Sectorul 2, liderul PNL a precizat ca acest sector trebuie sa revina PSD. „Noi avem Sectorul 1, avem si Sectorul 6, si Sectorul 4, unde domnul Piedone este tot in Alianta de Centru-Dreapta. Decurge ca celelalte trei Sectoare, 2, 3 si 5 sunt ale PSD-ului”, a adaugat liderul PNL.

Antonescu a declarat ca USL va veni luni cu solutia candidaturilor comune pe Capitala, spunand, insa, ca „nu este deloc un capat de tara” nici sa se mearga separat.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger