AcasăNewsCrin Antonescu: "Ma astept ca Victor Ponta sa demisioneze"

Crin Antonescu: „Ma astept ca Victor Ponta sa demisioneze”

Crin Antonescu, presedintele PNL, a demonstrat, duminica dimineata, ca prapastia dintre liberali si social-democrati este mai adanca decat oricand.

Nemultumit ca premierul Victor Ponta amana instalarea lui Klaus Iohannis in functia de vicepremier, Crin Antonescu a pornit un atac dur la adresa liderului PSD.

Printre altele, Antonescu sustine ca se asteapta ca Victor Ponta sa demisioneze „in cazul in care USL se rupe, iar domnul Ponta va ajunge sa fie sustinut doar de un Guvern … improvizat”.

„Victor Ponta este acum prim-ministru pentru ca l-a sustinut o coalitie, anume USL, iar voturile oamenilor nu le-a luat mergand de mana cu cei care au candidat pentru Dan Diaconescu si apoi au trecut la Gabriel Oprea” a precizat Crin Antonescu, in timpul emisiunii „Dupa 20 de ani”, de la PRO TV.

„Daca acest guvern nu merge inainte, ma astept ca domnul Ponta sa demisioneze. Trebuie sa solicite un nou mandat. Ca sa nu mai vorbim de alegeri anticipate, care ar fi cele mai corecte, chiar daca nu sunt potrivite in contextul actual” este verdictul pus de liderul PNL in disputa dintre liberali si social-democrati.

Constient ca nu mai are sustinerea PSD pentru alegerile prezidentiale, Crin Antonescu sustine ca nu se teme de o eventuala confruntare cu Victor Ponta.

„Daca imi era frica de PSD si de Victor Ponta credeti ca nu alegeam calea de a-i convinge pe cei din PSD ca nu-i voi deranja cu nimic? Nu mi-a fost frica de Traian Basescu, ar fi comic sa-mi fie frica de Victor Ponta”, a afirmat Crin Antonescu.

author avatar
Cristi Ionita
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger