AcasăNewsCrin Antonescu e ferm: "Klaus Iohannis va fi premier in locul lui...

Crin Antonescu e ferm: „Klaus Iohannis va fi premier in locul lui Victor Ponta”

Invitat, duminica dimineata, la emisiunea „Dupa 20 de ani”, de la PRO TV, Crin Antonescu, liderul PNL, si-a continuat atacurile la adresa premierului Victor Ponta.

Desi pana de curand formau un cuplu fericit, Crin Antonescu, liderul PNL, si Victor Ponta, liderul PSD, au ajuns la cutite din cauza eventualei numiri a lui Klaus Iohannis, primarul orasului Sibiu, in functia de vicepremier.

Iohannis este propunerea PNL atat pentru postul de ministru de Interne, cat si pentru functia de vicepremier, insa premierul Victor Ponta amana instalarea lui Iohannis, spre disperarea liberalilor.

Satul sa astepte un semnal pozitiv din partea lui Victor Ponta, Crin Antonescu a iesit la atac si il ameninta pe liderul social-democratilor ca va avea de pierdut de pe urma acestui scandal.

„Domnul Ponta a tras de timp si nu mai poate amana un lucru simplu. Domnul Klaus Iohannis nu este un titirez, un pesedist pe care domnul Ponta sa-l puna unde doreste. Noi am propus Klaus Iohannis ministru de Interne si vicepremier. Cata vreme noi propunem niste oameni despre care inclusiv domnul Ponta a spus ca sunt foarte buni nu inteleg de ce domnul Ponta nu a procedat la aceste numiri inca de acum doua saptamani. Inseamna ca domnul Ponta nu-l vrea pe Klaus Iohannis in Guvern, nu ii mai vrea pe liberali in Guvern si vrea sa rupa USL” a fost anuntul razboinic facut de Crin Antonescu.

Ba chiar presedintele PNL isi merita sa mearga cu atacurile intr-atat de departe incat sa-l ameninte pe premier cu mesaje gen „in conditiile in care rupe USL-ul, nu mai poate sa ramana premier decat pana in toamna. Sau poate si dupa toamna, dar doar in cazul in care vom avea un presedinte pus de el personal” sau „domnul Ponta trebuie sa inteleaga ca domnul Iohannis va fi premier, in locul lui, mai devreme sau mai tarziu”.

author avatar
Cristi Ionita
327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger