AcasăNewsCriminalul de la Palilula ascundea un arsenal greu de imaginat

Criminalul de la Palilula ascundea un arsenal greu de imaginat

Desi prin gesturile sale, de o cruzime incredibila, reusise deja sa socheze nu doar comunitatea, ci si o tara intreaga, dupa ce a ucis doua persoane si a ranit alti doi barbati, pe toti impuscandu-i fata mila, de aceasta data despre tanarul care locuia de ceva vreme in Palilula s-a mai aflat un detaliu greu de imaginat.

Si anume acela ca ascundea in casa in care statea cu femeia iubita nu mai putin de 15 arme de foc, dar si peste 100o de cartuse, conform gds.ro. Foarte probabil cu intentia de a le ascunde de ochii familiei, o parte a acestor gloante fusesera depozitate in bidoane de plastic.

Arsenalul demn de recuzita unui film de actiune a fost gasit in urma perchezitiilor facute de catre oamenii care se ocupa de ancheta in acest caz, pe fondul suspiciunilor ca individul in varsta de 28 de ani, originar din Timisoara, s-ar fi ocupat cu vanzarea unor arme pe net.

Va amintim ca masacrul a avut loc vineri seara. Doi oameni- tata si fiu- au fost secerati de gloantele trase de tanarul infuriat de faptul ca oamenii ii cerusera sa-si mute masina, ca sa poata trece cu un tractor. Alti doi barbati au fost impuscati- unul in mana, altul in fata, ajungand la spital. De altfel, martorii spun ca agresorul ar fi iesit in strada cu 3 arme. Criminalul s-a sinucis, inainte de a ajunge pe mana Politiei.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger