AcasăNewsCriminala de la metrou vrea doar 20 de ani de inchisoare

Criminala de la metrou vrea doar 20 de ani de inchisoare

Magdalena Serban, femeia care a ucis-o pe Alina Ciucu aruncand-o in fata metroului, in statia Dristor, este nemultumita de hotararea judecatorilor care au condamnat-o la inchisoare pe viata, fara drept de eliberare conditionata. Femeia a contestat, ieri, decizia data de Tribunalul Bucuresti. Aceasta a cerut doar 20 de ani de detentie. Femeia a spus in fata judecatorilor ca nu merita inchisoare pe viata pentru crima pe care a comis-o si a cerut o condamnare mai blanda. Ea spune ca are probleme psihice si ca in momentul in care a comis fapta nu se afla sub tratament. Pe de alta parte, medicii care au examinat-o din punct de vedere psihiatric au decis ca Serban avea discernamant atunci cand a impinsa-o pe Alina Ciucu in fata metroului. Criminala a mai cerut ca expertizele pentu discernamant sa fie refacute cand i se intrerupe tratamentul. Cat despre daunele morale pe care Magdalena Serban trebuie sa le plateasca partilor vatamate, avocatul desemnat din oficiu a spus ca suma de 50.000 de euro este prea mare, justificand ca ar fi ”imbogatire fara justa cauza” si ca 10.000 de lei ajung. Pe de alta parte, a trecut mai bine de un an de la acest caz socant si nimic nu s-a schimbat in statiile de metrou. Acestea raman in continuare niste locuri foarte periculoase mai ales ca reteaua de metrou devine din ce in ce mai aglomerata. Evident ca in aceste conditii o tragedie nu poate fi evitata.

Magdalena Serban, femeia care a ucis-o pe Alina Ciucu aruncand-o in fata metroului, in statia Dristor,  este nemultumita de hotararea judecatorilor care au condamnat-o la inchisoare pe viata, fara drept de eliberare conditionata.

Femeia a contestat, ieri, decizia data de Tribunalul Bucuresti. Aceasta a cerut doar 20 de ani de detentie. Femeia a spus in fata judecatorilor ca nu merita inchisoare pe viata pentru crima pe care a comis-o si a cerut o condamnare mai blanda. Ea spune ca are probleme psihice  si ca in momentul in care a comis fapta nu se afla sub tratament. Pe de alta parte, medicii care au examinat-o din punct de vedere psihiatric au decis ca Serban avea discernamant atunci cand a impinsa-o pe Alina Ciucu in fata metroului. Criminala a mai cerut ca expertizele pentu discernamant sa fie refacute cand i se intrerupe tratamentul. Cat despre daunele morale pe care Magdalena Serban trebuie sa le plateasca partilor vatamate, avocatul desemnat din oficiu a spus ca suma de 50.000 de euro este prea mare, justificand ca ar fi ”imbogatire fara justa cauza” si ca 10.000 de lei ajung. Pe de alta parte, a trecut mai bine de un an de la acest caz socant si nimic nu s-a schimbat in statiile de metrou. Acestea raman in continuare niste locuri foarte periculoase mai ales ca reteaua de metrou devine din ce in ce mai aglomerata. Evident ca in aceste conditii o tragedie nu poate fi evitata.

author avatar
Ramona Feraru
720 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger