Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Criminala de la metrou nu e bolnava, ci doar minte

Criminala de la metrou nu e bolnava, ci doar minte

Autor:

Criminala de la metrou, Magdalena Serban, minte anchetatorii si incerca sa scape de pedeapsa prezentandu-le de fiecare data o pista falsa, sustin surse judiciare. Amintim ca, anul trecut, Romania a fost zguduita de un caz socant in care o tanara si-a pierdut viata, impinsa de o femeie in fata metroului.

 

magdalena serban Criminala de la metrou nu e bolnava, ci doar minteAutoarea teribilei crime a fost supusa unor teste psihiatrice pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant. Medicii au decis ca Magdalena Serban avea discernamant si ca, mai mult, a premeditiat infractiunea. In fata procurorilor, criminala a incercat in orice fel sa-si salveze pielea, chiar mintind. Aceasta a povestit medicilor ca a avut un moment de ratacire si ca, mai mult, vicitima a fost cea care a incercat sa impinga in fata metroului. ”Mi-a venit asa o raime si nu mai suportam pe nimeni… era sa ma-mpinga ea pe mine apoi… se uita ca nu aveam eu stare… am fost eu foarte suparata… avea acelasi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfarsise toate gandurile, toate dorintele (…) nu mai aveam dorinta de a continua”… simteam o ura fata de ea: uite cum una ca asta mi-a facut mie rau” … daca fac raul ala va plati si Iuliana… sa ia politia firul actiunilor”, a declarat criminala de la metrou, in incercarea de a ascunde in fata autoritatilor premeditarea actului. Medicii au stabilit insa, ca femeia a incercat sa minta cu intentia de scapa de pedeapsa.  Mai mult, imaginile video surprinse pe camerele video sunt clare. Magdalena Serban minte, a fost concluzia doctorilor.


1 Comentariu la Criminala de la metrou nu e bolnava, ci doar minte

  1. un mizantrop

    Mai, oameni buni, hotarati-va, e nebuna, asa cum au stabilit medicii spanioli cand au trimis-o acasa, sau au hotarat medicii romani ca minte?! Eu am aflat ca, dimpotriva, medicii romani au stabilit ca avea discernamant diminuat, ca are tulburari de personalitate…Chestia aia cu “minte”, ca spun “surse judiciare”, ma iertati, dar, sursele astea sunt de tot cacatul! Are aparator, care-o sfatuieste sa spuna, sau sa taca, nu poti sa spui despre un inculpat ca minte, pana nu stableste un judecator asta, daca nu esti procuror stalinist….Si de unde lipsa asta de corectitudine politica?! Un act administrativ, expirat, care demonstra ca unul cu acelasi diagnostic (public!) ca Magdalena ia o pensie de invaliditate, dar se plimba liber si cheama oamenii cu copii la revolutie, a fost motiv de scandal si de iesiri penibile ale aparatorilor “statului de drept”, ca drepturile omului, ale pacientului, dreptul la demnitate, boul baltii, de-astea…Subiectul inca nu e depasit si voi veniti cu abordarea asta?! Intr-o tara normala, un judecator adevarat anula o gramada de procedura numai ca “surse judiciare”…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!