AcasăNewsCrima la Vaslui. Tanara, mama a patru copii, ucisa de fostul iubit

Crima la Vaslui. Tanara, mama a patru copii, ucisa de fostul iubit

Inca un caz socheaza prin violenta extrema de care a dat dovada autorul.

Totul s-a intamplat in seara zilei precedente, cea in care se afla despre sfarsitul cumplit pe care au avut parte o mama si cei doi copii ai sai, ucisi de capul familiei, intr-un apartament din Brasov.

De aceasta data, un tanar de 28 de ani din Vaslui a fost retinut, miercuri, pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor calificat, mai exact ca i-ar fi taiat gatul fostei iubite. Victima avea 21 de ani si, conform presei locale, avea patru copii, cu varste intre un an si sase ani.

Suspectul urmeaza sa fie dus in fata instantei, in speta a Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventiva. „Din probatoriul administrat in cauza pana in acest moment rezulta ca, in mod premeditat, inculpatul a patruns in locuinta fostei sale concubine si i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cutit in zona gatului, provocandu-i leziuni care au condus catre deces”, transmit, intr-un comunicat, reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui.

113 afisari

1 COMENTARIU

  1. Scoaterea pedepsei capitale a dus in timp la aparitia acestor cazuri mult mai numeroase,incomparabil,decat atunci cand exista teama de a-si risca viata pentru astfel de fapte grave.Stapanii coloniei,ai lumii asa zis democratice,au luat aceasta masura pentru ca sa se evite unele cazuri chiar cu subiecti din randul lor,astfel cei care au bani isi cumpara libertatea,vedeti cazul huidu(a fost accident=omoruri din culpa si chiar daca) si multe,multe alte cazuri.Poate sunt prea aspru,gandesc gresit,insa autorii acestor omoruri deosebit de grave,chiar daca sunt pedepsiti cu detentie pe viata,cam rar,tot scapa dupa 15-20-25 de ani,ei fiind irecuperabili,dupa ce scapa vor faptui din nou.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger