AcasăNewsCrima in stil mafiot: a fost legat cu sarma si i s-a...

Crima in stil mafiot: a fost legat cu sarma si i s-a dat foc

Cercetari in zona Grupului Scolar Electronica. Foto: Adevarul

Procurorul Bogdan Staicu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, a declarat, miercuri, ca exista indicii ca barbatul gasit carbonizat in curtea Grupului Scolar Electronica era in viata la momentul incendierii, precizand ca se fac cercetari pentru omor deosebit de grav.

Cercetari in zona Grupului Scolar Electronica. Foto: Adevarul

Bogdan Staicu a spus ca in curtea scolii a fost gasit cadavrul unui barbat care prezenta urme de incendiere, iar in acest caz se fac cercetari pentru omor deosebit de grav.

El a precizat ca urmeaza sa se faca autopsia si expertiza medico-legala antropologica, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului si identitatea victimei.

„Exista indicii ca victima era in viata la momentul incendierii„, a adaugat procurorul Bogdan Staicu, aratand ca nu poate preciza daca aceasta era legata cu sarma sau nu.

Barbatul care a fost gasit carbonizat, miercuri dimineata, in curtea unei scoli din sectorul 2 al Capitalei, este posibil a fi victima unor reglari de conturi, iar in momentul in care i s-a dat foc avea membrele legate cu sarma, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Modul in care barbatul a fost legat si faptul ca i s-a dat foc releva o practica mafiota, insa anchetatorii nu se pot pronunta inca in acest sens, pana la coroborarea tuturor probelor.

Purtatorul de cuvant al Politei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca barbatul a fost gasit carbonizat in curtea Grupului Scolar Electronica, autoritatile fiind sesizate, in jurul orelor 3.00-4.00, de locatari ai blocului din apropierea scolii care spuneau ca au auzit o bubuitura. Locatari, impreuna cu paznicul scolii, au stins corpul incendiat.

Pe de alta parte, o femeie care locuieste intr-un bloc din apropierea scolii spune ca ea nu a auzit nici o bubuitura.

Femeia a mai spus ca in zona scolii a fost daramat un zid in timpul unor lucrari pe un santier, iar pe acolo se poate intra in curtea unitatii de invatamant. Ea a precizat ca pe acel santier mai vin noaptea oameni ai strazii sa fure fier vechi.

Femeia a precizat ca zona este foarte linistita si ca nu au fost pana acum incidente.

Un procuror al Parchetului Tribunalului Bucuresti, impreuna cu politistii, face investigatii la fata locului, a declarat Cristina Radu, purtatorul de cuvant al Parchetului Capitalei.

Reprezentantii scolii au declarat ca deocamdata nu au nici o informatie despre incidentul din curtea unitatii, zona in care s-a produs fiind incercuita pentru prelevare de probe.

 

398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger